Konkursile laekus 33 taotlust, mis jagunesid kuue valdkonna vahel. Konkursi komisjon määras arendusstipendiumi saajaks kategoorias "Eesti keelt kui ühist riigikeelt väärtustavad tegevused" Albu Põhikooli. Stipendiumide pidulik üleandmistseremoonia toimus 15. aprillil Vene Teatris.

Lõppenud on tantsu-, laulu- ja näiteringide ülevaatused. Mudilaskoor Kaja Kraavi juhendamisel sai I kategooria ning lastekoor II kategooria. Tantsurühm "Vargamäe noored" Kersti Liivaku juhendamisel sai samuti II kategooria ning tublid olid ka nooremad tantsijad. Konkursisõel oli tihe, kuid kõik meie neli kollektiivi teenisid pääsu vabariiklikule IX koolinoorte laulu- ja tantsupeole. Laulu- ja tantsupeole oli pühendatud ka tänavune õpilastööde näitus "Ehtne Eesti asi", kust vabariiklikule näitusele valiti Kaarin Rannu, Marten Saluste ja Marili Hendriksoni tööd.

Piirkondlikul teatripäeval Aravetel tunnistas žürii säravaimaks Albu Põhikooli lavastuse "Mereröövel lusikas", mille õpetas lastele selgeks Mare Kabel ning muusikaliselt kujundas Kaja Kraav. Soovituskirja minna vabariiklikule festivalile said Albu Põhikool ja Türi Gümnaasium. Loosiga pääses maakonda esin-dama Türi Gümnaasiumi trupp, kuid kuna nemad sellest loobusid, siis läheb Kohtla-Järvele maakonda esindama Albu Põhikool.