31. mail toimub ettevõtluspäev, kus õpilased püüavad luua oma ettevõtet ning saavad juurde teadmisi, mis on alustavale ettevõtjale vajalikud.

1. juunil lähevad algklassid traditsioonilisele matkale vabalt valitud marsruudil. Samal ajal saab kooli pargis teha tutvust sepa elukutsega ning ka ise teha naelu ja käevõrusid.

1. juunil on veel elav ajalootund põhikooli õpilastele viikingitest lossimägedes. Kalevite Kange Rahva esindajad tulevad kohale muinasrõivastes, kaasas muistsed relvad, turvised ja muud tarvikud. Räägitakse, kes need viikingid olid ja millega silma paistsid ning kuidas see kõik Euroopa arengut mõjutas.

Gümnaasiumi õpilased saavad 1. juunil kaasa lüüa Eesti Noorteühenduste Liidu koostatud simulatsioonimängus "Tere tulemast Igaverre!". Selle eesmärk on tuua otsustajad ja noored ühiselt lahendama väljamõeldud olukorda, mis võib igas vallas või linnas juhtuda. Osalejatele pakutakse võimalust olla mõne selle kogukonnagrupi rollis.  Lisaks antakse noortele võimalus saada ettekujutus, kuidas üks kohalik omavalitsus toimib.

2. juunil kell 9 toimub võimlas 6.-11. klassi tütarlastele tantsulise aeroobikastiili zumba näidistreening. See on emotsionaalne tantsuline fitnessprogramm, mis sisaldab endas ladina-ameerika tantsude, hip-hopi, kantri ja teiste tantsude elemente. Zumba võlu peitub lihtsuses ning sobib kõigile, ka neile, kes pole varem tantsu või aeroobikaga kokku puutunud.

Samal ajal on esitab Tõrva näitering aulas oma juhendaja Laine Tangsoo kirjutatud lõbusa näitemängu «Selgeltnägija», mis tunnistati Valga maakonna teatrifestivalil parimaks etenduseks.

Kell 12 juba tantsupidu, kus esinevad kooli tantsurühmad ja külalised Riia eesti koolist. Kell 14 jätkub pidu meie kooli poistekoori ja Riia eesti poistekoori ühiskontsertiga kultuurikeskuses.