* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Tähtvere valla Aasta Ema 2011 - Anne Tagel

Emadepäeva eel valiti juba viiendat aastat Tähtvere valla Aasta Ema. Valituks osutunud Anne Tagel on abielus ning väga tubli ema oma 4-le tublile lapsele ning vanaema ühele lapselapsele. Anne neljast lapsest on täiskasvanuikka jõudnud 3, kes kõik on omandanud või omandamas kõrgharidust, ning pesamuna on Tartu Miina Härma Gümnaasiumi õpilane.

Perekond Tagel elab looduskaunis kohas Rahinge külas, mille nad on rajanud ja kujundanud oma käe ja maitse järgi. Nende kodu on tunnustust leidnud ka valla „Kauni kodu" konkursil.

Erialalt on Anne Tallinna Polütehnilise Instituudi lõpetanud elektriinsener, kes nüüdseks on ennast täiendanud loomingulisematel aladel Tartu Rahvaülikoolis nagu näiteks vitraaži ja gobelääni valmistamine, lilleseaded ja sisekujundus.

Aastaid on Anne osalenud valla valimiskomisjoni töös, esindanud valda mitmetel maakondlikel ja üldtantsupidudel rahvatantsijana ning kuulunud Tähtvere Lions Klubisse.

Kultuuri- ja loodusehuvi on Annet viinud maailma väga erinevatesse paikadesse. Niisamuti kuuluvad sagedased teatrikülastused ja kontserdid nende pere ettevõtmiste hulka. Anne pere on traditsioone väärtustav, ühtehoidev ja teineteisega alati arvestav.

Anne väärib esiletõstmist, sest ta on meile kõigile heaks eeskujuks ning andnud hindamatu panuse ühiskonnale väärtustades oma kodu ja perekonda.

Palju õnne!