Hiiumaa Ametikooli õpilaskodu kaasajastatakse. Kavakohaselt on hiljemalt 2012. aasta sügisel õpilaskodus teostatud põhjalik kapitaalremont. Riik finantseerib õpilaskodu uuendamisse kogusummas 934 608 €. Raha eraldatakse struktuurivahendite meetmest „Kutseõppeasutuste õppekeskkonna kaasajastamine". Õpilaskodu kohtade arv saab olema 50-60. Kooli stabiilseks toimimiseks on oluline, et Hiiumaale tuleksid meelsasti õppijad ka väljastpoolt saart. Peahoone ja õpilaskodu renoveerimine aitab tublisti kaasa kooli arengueesmärkide saavutamisele.

Palume saabuval suvel Teie mõistvat suhtumist, kui oma külalistega Suuremõisa lossi soovite külastada ja see pole sama lihtne kui varasematel suvedel. Ka kontserte ja teisi kultuuriüritusi on remondi tõttu alates juulikuust keeruline planeerida.

Kui eelmisel aastal oli meil rekordarv lõpetajaid -- 93, siis käesoleval suvel lõpetab ainult loodusturismi korralduse eriala üks õppegrupp. Ootame sügisel koolimajja palju uusi usinaid õppijaid. Tore, et koolipere kasvab oluliselt -- usun, et meil saab olema üle 260 õppija. Ole Sinagi üks nende hulgas!