Renoveeritud sai Maaritsa kultuurimaja, kus vahetati aknad ja tehti sanitaarremonti. MTÜ Maaritsat toetas selles ettevõtmises Põlvamaa Partnerluskogu Leader meetme raames. Samuti toetas Põlvamaa Partnerluskogu sisustuse ostmist Maaritsa kultuurimajja ja mänguväljaku rajamist külaplatsile.

MTÜ Saverna KesKus sai valmis Saverna laste- ja noortepargi projekteerimisega, mida rahastas Põlvamaa Partnerluskogu Leader meetme vahenditest.

Valla koduleht internetis www.valgjarve.ee on muutunud informatiivsemaks, samuti on uuenduskuuri läbi teinud selle välimus. Vallaleht tuleb koju kätte ja koostamisel on ülevallaline meililist info saamiseks vallas toimuvast.

Esimesest septembrist jääb valda üks põhikool. Tuleb panustada laste haridusse niipalju, kui suudame. Esimene klass Saverna Põhikoolis alustab eraldi klassina ja valla põhikooli esimesse klassi astujad saavad 100 € toetust. Sellel aastal saavad 50 € toetust ka kõik need lapsed, kes tulevad õppima Saverna kooli mujalt koolidest.

Valla lasteaia lõpetas sellel korral tervelt 13 last. Siinkohal tahan tunnustada Saverna Lasteaia tööd ja tänada personali, antud suure panuse eest!

Soovin teile mõnuset suve ja häid mõtteid sügiseks!