Kiitvaid sõnu talgulistele jagas Valgjärve vallavanem Kaido Kõiv ning Mart Mitti elust ja tegemistest rääkis Valgjärve Rahvaraamatukogu juhataja Ilse Aigro.

Töö käigus koristati elumaja vundament põlengust tekkinud prahist ning puhastati järve kallast langetatud võsast. Keskkond oli töine ja asjalik.

Hernesupi asemel oli talgusupiks tummine seljanka ja joogiks VESI ning MAHL. Rõhutan seda sellepärast, et kui tavaliselt teatakse tudengeid kui õllerahvast, siis need noored paistsid just silma oma karske ellusuhtumisega.

Sigrid Tohv

Töödejuhatajad aru pidamas:


Meenutades talgupäeva

7. mail toimus taas üleriigiline talgupäev Teeme ära. Tänu tublidele osalejatele toimusid Valgjärve külas ühislauda koristustalgud. Talgute eesmärk oli koristada kokkuvarisenud ühislauda ümbrus ja parendada sellega küla üldilmet. Eesmärk sai ka täidetud - eterniit sai konteinerisse kokku kogutud ja lauda pealt hein alla aetud. Kõike seda aga ei oleks saanud teha ilma talgulisteta, kes olid abiks koristustöödel. Siinkohal tahaksin tänada Virve Kikast, Valve Sasi, Vaike Raudseppa, Maila Hausenbergi ja Janar Häelmet, kes ei pidanud paljuks raisata laupäeva väärtuslikku aega talgutel osalemiseks. Suured tänud Kaido Ilvesele, kes meid tehnikaga aitas. Rõõm oli näha inimesi, kes osalesid oma küla heakorrastamisel. Alati saab ka ise midagi ära teha oma kodukoha jaoks - kus viga näed laita, seal tule ja aita! 

Kadri Kaska, maanõunik