Kui 2010. aasta augustis valmisid järve äärde lisaks varemrajatud lumelaua- ja mäesuusa hüppetrampliinile veel kaks erineva äratõuke kõrgusega trampliini, siis käesoleva aasta maist alates saab sooritada ka üle järve veelaua sõite selleks paigaldatud veokaabli abil.

28. ja 29. mail toimus ekstreempargi avamine ja selle raames ka esimesed veelaua- ning vettehüppevõistlused lumelauduritele ja freestyle suusatajatele. Vaatamata varasele hooaja avamisele oli kohale tulnud üle 30 võistleja. Kaugemad võistlejad (2) olid pärit Leedumaalt.

Edukamateks osutusid vettehüpetes 9 aastane Kelli Sildaru noorte neidude ja naiste arvestuses ning nii lumelaua kui veelaua võistluses Martin ja Madis Bachmann.

Et Rahinge spordi- ja vabaaja veetmise keskus kogub tasapisi üha suuremat populaarsust Tartumaal ja kogu vabariigis, näitab see, et kohal oli ETV reporter Priit Rajalo, kes andis AK-s ülevaate Rahinge Ekstreempargis toimunud avaüritusest. Aga Rahinge Ekstreemparki ei teata mitte ainult Eestimaal. Info sellest üha arenevast keskusest on jõudnud kaugele väljapoole Eestit, sest Rahingel on oma võimeid proovimas käinud ekstreemsuste otsijad USAst ja Kanadast, rääkimata spordihuvilistest Soomest, Venemaalt ja Lätist. Meeldivaks üllatuseks oli ka 29. mail Läti filmimeeste külaskäik Tartumaale, sealhulgas Rahingele. Külastuse järel valmib film populaarsematest turismiobjektidest Tartumaal. Läti tele- ja filmimehed olid vaimustuses väga kauni ja soodsa asukohaga Rahinge hüppetrampliinidest ja veelauakaablist. Nad on külastanud väga paljusid spordi-, kultuuri- ja vabaajakeskusi, kuid Rahinge järve äärset piirkonda pidasid nad tänu järvele, maastiku avatusele, heale teedevõrgustikule ja linnalähedusele fantastiliseks kohaks kaasaegse polüfunktsionaalse spordi- ja puhkekeskuse väljaarendamiseks.

Siinkohal avaldan vallavalitsuse nimel siirast tänu Rinaldo, Martin ja Madis Bachmannile, kelle eestvedamisel on Tähtvere vallas tekkimas koht, kuhu tahetakse tulla ka kaugemalt. Spordiklubi AK Rahinge eestvedajad ootavad kõiki noori ja ekstreemsusi otsivaid inimesi Rahingele kas treenima või lihtsalt oma võimeid proovima ning lubavad kõigile oma elukoha Tähtvere vallas registreerinud huvilistele 20%-list hinnaalandust nii treeningutes osalemisel kui ühekordsetel hüpetel või veelaua sõitudel.