Pakume terve päeva kestvat terviseprogrammi Pirita rannas, mis ergutab liikuma. Mõned näited plaanitud tegevustest: -võistlus, mille käigus tuleb kõndida ühest ranna otsast teise ning koguda tempel või auhind, vms.

 Start/ finiš on avatud terve rannapäeva ning võistlus ei ole mitte kiiruse peale vaid auhinnad loosime välja kõigi raja läbinute vahel (auhindade loosimine toimub igal täistunnil).

- Näidistreeningud rannas täistundidel

- Vahvad võistlused nii suurtele kui ka väikestele

- Huvilistel on võimalik testida uut Puma Jam lõhna ja uusi Nivea päikesekreeme. Käi Jala! on rannas tervisetelgiga, kus saab mõõta keharasva %, vererõhku ja teisi tervisenäitajaid. Uudisena on võimalus lasta nahaarstil spetsiaalse aparaadiga üle vaadata murettekitavad sünnimärgid. Lisaks jagame programmi elluviimiseks valminud treeningpäevikuid ning anname üldist infot liikumisaktiivsuse ja tervislike eluviiside kohta.

 Kõikidel huvilistel on võimalus tutvuda Omroni sammulugejatega ning neid raja läbimisel testida. Laenutame soovijatele sammulugejaid ,et kõigil oleks reaalne võimalus saada ettekujutus, kui palju pingutust nõuab soovitusliku 10000 sammu tegemine.

 Kohtumiseni 17. Juulil Pirita rannas!