Meeste kuulitõuge ei hiilanud küll kuumade emotsioonidega, ikkagi rahumeelsed põhjamaa mehed raudmuna taltsutamas, kuid närvikõdi pakkusid mehepojad siiski. Mikk-Mihkel Arro realiseeris paremuse 14.02-ga,  hõbedase auhinnaga lahkus Indrek Kaskpeit 11.94-ga, pronksi pistis tasku Marion Kalmer 11.73-ga.

Naiste odaviske ajal puhunud küljetuules triivisid lendu lastud piigid kenasti, lase ainult viskevahend käest ja vaata järgi. Õrnema soo peavõiduga kaasnevat kuulsust ja au naudib aasta jagu Elo Liiv, kes saavutas parimal katsel 28.14. Resultaadiga 23.30 lahkus sektorist Lelet Tamm, tasuks siiski hõbe ning ka Mariliis Rauk´i esitus polnud paha - peakohtuniku karm, aga õiglane otsus oli 20.34.

Meeste odaviske algusajaks oli emotsioon haripunktis, kust see vastupidiselt loodusseadustele ei langenud allapoole maksimumtaset esimesest viskest viimaseni. Virutas üks ja lajatas teine ning tulemused paranesid, meeste lihased olid pingul kui pillikeeled. Võitjaks osutunud Tõnis Ukkivi haaras liidriohjad esimeses voorus  ja suutis sportlikult vihaste vastaste rünnakud pareerida lõpuvooruni. Võiduviske pikkus oli 49.80. Revanšhihimuline Mikk-Mihkel Arro leppis 49.58-ga, pronksimehe Tiit Juuliku parimaks mõõtis teraslint 44.66.  Olgu mainitud, et pärast suruti sõbralikult käppa ja jäeti emotsioonid sektorisse.

Karala Odagalal said sportida nii noored kui vanad, õhtul kuulati Sulev Nõmmiku mõistulugusid, tehti sauna ja treeningplaane järgmiseks aastaks.

Foto: MTÜ Kodukandi Sport