Naiste esikoha võitis Parksepa esindusnaiskond (Kaiti Vasiljeva, Liisi Sokman, Madleen Sala), järgnesid Parksepa II ja Aluksne.

1993.-1995. aastal sündinud poistest oli parim Parksepa poiste Möödavise (Rael Kalmus, Egert Reili, Mirko Märdimäe).

Spordiklubi juht ja turniiri peakorraldaja Kalev Palo jäi päevaga rahule: ilm oli ilus, nii mängijaid kui ka pealtvaatajaid jagus - mida veel tahta. „Seekord osales 15 võistkonda rohkem kui mullu ehk kokku 58," täpsustas Palo ja lisas, et ka auhinnalaud oli arvuka osalejaskonna vääriline.

Tänavakorvpalli mängiti Võrus sedapuhku 18. korda. Üle-eestilisse sarja Võru- turniir praegu küll ei kuulu. Kalev Palo sõnul on uuritud võimaluse kohta ka Võrus üks üleriigiline võistlusetapp korraldada, aga eestvõtjad küsivad selle eest üsna kopsakat summat.

Arenguruumi siiski on, kas või paremaks korralduseks. „Kui linn rannatare- esise parkla ära asfalteeriks, oleks väga viis," unistas Palo. Siis oleks võistlejatel ja pealtvaatajatel veel lahedamalt ruumi ning toimuvast parem ülevaade.

Juba tänavakorvpalliturniiril nägi Parksepa klubi noori uutes sinistes särkides. Projektiraha eest soetatud särgid saavad omale kõik, kes osalevad ka augustikuises üheksapäevases spordilaagris Kurgjärvel. „Ilma ei saa midagi, natuke peab higistama ka," lausus Palo.

Järgmiseks hooajaks läheb laagrisse vormi koguma 60 klubi noort.