Medalimängudele pääsejad selgusid kuue naiskonna seast eelturniiride põhjal, millest ühe korraldas tänavu jaanuaris ka Parksepa klubi.

Parksepa korvpallurid võitsid ka kaks finaalturniiril peetud viskevõistlust: kolmepunktivisetes oli parim Liisi Sokman (tabas minutiga 17 kolmest!) ja vabavisetes Kaisi Kalma.

Lisaks eelnimetatud neljale mängijale kuulusid Kalev Palo ja Udo Saidla juhendatavasse Parksepa naiskonda finaalturniiril veel Grete Lüütsepp, Katre Kasak, Madleen Sala, Mariete Popman ja Kristel Plangi.

Tasemelt hindas Kalev Palo ZVSBL liigat umbes sama tugevaks, kui oli viimati kolm-neli aastat tagasi tegutsenud Eesti naiste amatöörliiga. 

Parksepa SK annab hea põhja

■ Parksepa spordiklubis tuule tiibadesse saanud Kerttu Jallai võitis tänavu Lappeenranta Catzi naiskonnaga Soome meistrivõistlustel hõbemedali. Varem on ta tulnud kolmekordseks Eesti meistriks.

■ Parksepa spordiklubis korvpallurikarjääri alustanud tagamängija Liisi Sokman valiti lõppenud hooaja Eesti naiste meistriliiga sümboolsesse esiviisikusse. Sokman oli kogu hooaja vältel Eesti meistrivõistlused hõbemedaliga lõpetanud Tartu Ülikooli naiskonna üks põhitegijaid, visates keskmiselt 17,2 punkti mängus. Parksepa klubi neidudest kuulusid Tartu naiskonda tänavu ka Kaiti Vasiljeva, Liisa Juul ja Berta Mürk.

■ Eesti meeste korvpalli meistriliigas mängis lõppenud hooajal viis Parksepa SK kasvandikku. Neist Tanel Kimask ja Tanel Zupsman mängisid Võru KK eest ning Robert Peterson, Allan Hallik ja Juss Jürisaar Valga/CKE Inkasso ridades.