MÜRA ON HOOPIS MUUSIKA!

Peadirigendiks Ivo Mänd

Kuna töö on väga mahukas, siis tehakse seda kolm päeva jutti. Läbi nende kolme päeva on võimalik külastajatel jälgida (ka ise kätt proovida oma riistadega) „suure kunsti sündi" ja samas ka einestada.

Jalutada saab pargis ja vaadata lossikompleksi. Erisoovi korral saab valmis kujusid osta ka enne lõpuoksjonit kokkuleppel meistri ja korraldajaga. Lastele oma tegelusnurk noortekeskuses.

Laupäeval, 23. juulil kell 16.00 ürituse ametlik lõpetamine. Oma sõna on öelda maavanemal, peadirigendil ja korraldajal. Seejärel algab oksjon, kus müüki lähevad 1.- EUR alghinnaga kõik kohapeal tehtud tööd. Pärast oksjonit on võimalik jälgida väikest eeskava. 30 minutit peale oksjonit süüdatakse selleks ettevalmistatud tuleinstallatsioon kahe tiigi vahelisel platsil.

Kuna 10.-13. august 2011 toimub Varbola Puu 2011, mida kutsutakse ka „mootorsaagide laulupeoks", siis Mõisameistrite Päevad Suuremõisas 2011 võiks nimetada veel ka „Mootorsaagide laulupeo peaprooviks".

Teretulnud on toitlustajad ja mõne huvitava tegevuse pakkujad ning üritusega kokkusobivad kaupmehed. Registreerimine hiiumaa.vigursaagijad@gmail.com või mob: 5302 4920 Silver Treiman Ürituse peakorraldaja on Hiiumaa Vigursaagijate Selts