Peale nii tublit ettevõtmist oli ometi ju kõht tühi. Rõngu Trahter tõi kohale külasupi. Rahvamaja fuajees said kõik, kel nälg näpistas, omale tubli taldrikutäie värskekapsasuppi. Kui keha oli kinnitatud, sai samas ruumis vaadata fotonäitust valla elu sündmustest. Fotokoopiad tegi Arvi Sepp, näituse pani üles Helvi Tõlk. Ametlikuma osa juurde kuulus ka sünnipäevakontsert, mis kandis pealkirja „Mu kodu". Esinesid kõik need, tänu kellele on meie valla kultuurielu kaugele teada - laulustuudio tüdrukud, naisansambel Astra, naisrühm Kati, pärimusrühm Liisu, segarühm Kolumats. Suur tänu nende tublidele juhendajatele!

Iga pidu jõuab ikka ka lustliku osani. Rannu rahvale jalakeerutuseks mängis pille ansambel Seljanka. Ehk nagu selle päeva rahvasuu ütles: " Kell kuus pakutakse külasuppi ja kell kaheksa Seljankat". Nagu suveöö pidudel tavaliselt ikka on, nii oli ka meie peol lõke põlemas. Lõkkematerjali tõi kohale Melior-M. Kui pillimehel otsa lõppes ramm, sai peo lõpuohjad enda kätte DJ Karu.

Tänusõnad siinkohal veel poistele, kes kogu päeva jooksul aitasid tassida ja vedada laudu, toole, pinke, telke ja mida kõike veel. Peo toimumist toetas Kohaliku Omaalgatuse Programm.