Kuivõrd väikeste vanuseklassides tuli vastaseks ainult üks sats Valga korvpallikoolist, siis võib öelda, et osavõtu aktiivsuselt oli Sangaste Valgamaa juba seljatanud. 

Sangaste esimene meeskond tegi seekod puhta töö ja tuli väikeste  vanuseklasside arvestuses võitjaks. II ja III koha vahel läks ag väga tihedaks ja pingeliseks rebimiseks - 10 sekundit enne lõppu olid Sangaste poisid 1 punktiga taga ja vastaste rünnak pooleli. Ei jäänud muud üle kui teha viga, et rünnak katkestada. Vastased eksisid vabaviskel ja pall läks Sangastele. Praktiliselt viimasel sekundil tehti viga ka Sangaste meeskonnale ning tekkis võimalus mäng vabaviskega viigistada,  kuid seekord oli õnn vastaste poolel. Valga meeskond sai II ning Sangaste teine võistkond III koha.

Võidust indu saanud Sangaste esimene korvpallimeeskond otsustas end proovile panna ka vanemate vanuseklasside arvestuses. Vapralt mängiti endast 2 korda pikemate noormeestega ning visati usinasti korve. Meeskonda täiendas pikkuse ja visetega Mardo Kööp. Alagrupi mängus kaotati 8:4 1996.a. ja varem sündinute vanuseklassis mänginud Märt Rebase nimelisele Valga meeskonnale. Kokkuvõttes jäädi kuuendale kohale.

Sangaste korvpallihuvilised poisid on suvel käinud Valga Korvpallikooli laagrites ja saanud indu ennast tõestada. Üsna tõenäoline on, et meie poisid tõmbavad selga ka Valga Korvpallikooli särgid Eesti noorte meistrivõistlustel.  Loodame parimat ja hoiame omadele pöialt.

Infoks veel niipalju, et sügisel, kohe kooliaasta alguses, on  oodata üht põnevat , lausa rahvusvahelise kaaluga, korvaplliüritust Keeni kooli saalis. Sellest juba aga sügise lähenedes täpsemalt.