Tallinna Transpordiamet tuletab kõigile meelde, et alates 4. juuli kella 09.00-st kuni 31. augusti kella 24.00-ni on seoses rekonstrueerimistöödega liiklusele suletud Randvere tee Oblika tee ja Pärnamäe tee ristmike vahelisel lõik.

Randvere tee remondi ajaks lühendati autobussiliini nr 8 marsruuti Randvere teel paikneva Oblika tee autobussipeatuseni. Bussiliini nr 8 tagasipöörde koht ja lõpp-peatus on kuni kooliaasta alguseni Randvere teele ehitatud ajutisel ringteel ja algpeatus on Randvere teel kesklinna suunal paiknevas Oblika tee peatuses.

Randvere tee ( Kummeli tee - linna piir) rekonstrueerimistöid teostab Teede REV-2 Tööde käigus uuendatakse teekatendi aluskonstruktsioon ja paigaldatakse uus asfaltkate. Uuendatakse tänavavalgustus ja tehnovõrgud ning taastatakse haljastus ja paigaldatakse liikluskorraldusvahendid.

Lisaks tänava rekonstrueerimisele rajatakse kaks kergliiklustee lõiku - Randvere tee (Oblika tn- Pärnamäe tee) kergliiklustee ja Pärnamäe tee (Randvere tee-linna piir) kergliiklustee. Kergliiklusteede ehitust kaasfinantseeritakse Harjumaa omavalitsuste ühisprojekti „Harjumaa kergliiklusteede võrgustiku rajamine" raames. Objekti kogumaksumus on 2,1 mln eurot.