Soovime kõigile koolilastele kannatust ja visadust hariduse omandamisel ning õpetajatele ja lastevanematele palju jõudu teadmiste edasi andmisel!

Rõõmu ja päikest täis koolipäevi!

Albu Vallavalitsus

Tere, uus õppeaasta!

Kevad. Alles ta oli. Suvi. Alles ta tuli. Sügis. Kohe-kohe saabumas. Taas kõnnivad kooli poole väiksemad ja suuremad, et läbi kooliaasta jõuda uude kevadesse.

Head Albu Põhikooli õpilased, õpetajad, lapsevanemad ja kõik meie kooliga seotud. Soovin algavaks kooliaastaks, et õppimine oleks mõnus, et me tahaksime koolis käia ja teeksime oma tööd südamega. Siis võime tulemustega ise rahul ja teistelegi eeskujuks olla.

Uus õppeaasta toob põhikooli õpilastele kaasa uuenenud õppekavad. Loodan, et aasta üheks oluliseks märksõnaks saab koostöö. Eelkõige koostöö õpetaja ja õpilase, õpetaja ja lapsevanema vahel.
Toredat kooliaastat!
_______________________________

MAIE RAMBI, Albu Põhikooli direktor

Loodus näitab juba sügisemärke: kaselehed kollendavad, viljapõldudel töötavad kombainid. See on ka stardiks uuele õppeaastale.

Ahula koolis algab 20. õppeaasta, see on omamoodi juubeliaasta. Tore on see, et meie koolijütsid on saanud oma alghariduse kodu lähedal asuvas koolis juba nii pikka aega. Kui nüüd statistikat vaadata, siis koolis on nende aastate jooksul õppinud 220 õpilast.

Mis nendest lastest on saanud, kuidas nende elu on edasi läinud - see ongi eesmärgiks uurimustele, mida me septembris oma koolilastega alustame ja järgmise aasta augustiks ilmub kokkuvõte meie kooli lõpetanute töödest ja tegemistest. Uus on sellel õppeaastal õppekava 1. ja 4. klassile, sellega seoses ka uued õpikud ja töövihikud, mille alusel lapsed haridust omandama hakkavad. Uuendused toovad kaasa kindlasti huvitavaid koolitunde ja -päevi.

Meie lastesõimes ja -aias saavad oma "haridust" omandada - sest mängimine ja tegevustest osavõtt on ju väikese inimese töö ja õppimine - 37 last, kuid meie uksed on kõigile soovijatele avatud.

Sellel õppeaastal alustame lasteaia-algkooli uue arengukava ettevalmistamist, mis annab meie lasteasutusele kokkuvõtte tehtud tööst ja eesmärkide seadmiseks uuteks aastateks. Selleks ootame aktiivset osalust lastevanematelt, sest teie lapsed ju õpivad ja arenevad meie asutuses - keskkonnas, mille arengu paneb paika just arengukava.

Soovin, et uus õppeaasta oleks õpilastele töine ja teadmisterohke, lasteaialastele huvitav ja mänguline! Lastevanematelt ootame meeldivat ja mõistvat koostööd!

MARIKA TAMTIK, Ahula Lasteaia-Algkooli direktor