Alasid oli mitu, medaleid jätkus kõigile, projekti toetas Kullamaa Vallavalitsus. Hea hernesupp, mille valmistas Vaike, morss ning Viive ja Mai küpsetatud koogid. Olid ka külalised pealinnast, kes tõid külakostiks auhindasid. Päeva naelaks kujunes korvpallimatš pealinna ja Üdruma vahel. Muidugi oli meil abilisi: Ando ja Rando naaberkülast, Erik Norrast, Marten Ritsult ja Kivisilla väimees Silver. Meie poisid jäid 2 punktiga peale. Tekivõrkpallis osales 6 neljaliikmelist võistkonda, parimaks võistkond Pille - Kivisilla rahvas, teiseks jäi võistkond Maarja - Ritsu rahvas. Nooleviskes osalesid kõik: 12 last ja 20 täiskasvanut. Parimad olid Rando, Kalle, Marten, Uno, Viive, Külliki, Kersti täiskasvanutest ja lastest Johanna, Carmen, Pirja, Raul, Oskar ja Kaarel. Lendgolfis osales 7 neljaliikmelist võistkonda, siin võitjaks taas Kivisilla pere, jättes teiseks Ritsu pere. Toimus veel klotsijooks ja korvpalli vabavisete võistlus lastele. Korvpallis parimad Pirja, Johanna ja Oskar ja klotsijooksus Johanna, Kaarel ning Mihkel. Kes kohal olid, jäid päevaga rahule ja jääb lootus uuele sportlikule päevale. Võistlused viisid läbi Viive ja Mai

Maakonna suvepäevadel olid Kullamaa parimad Linda ja Lisanna

14.augustil peeti Haapsalus Läänemaa XVIII suvemängud. Kohal olid enamuse omavalitsuste esindused. Eriti tore oli näha väikeste valdade rohkearvulisi võistkondi: Risti, Nõva, Vormsi, Martna. Nad osalesid enamus aladel ja see kindlustas neile tubli koha üldkokkuvõttes. Võitis loomulikult Ridala, Haapsalu, Risti, Lihula. Üldse võisteldi 11 alal, Kullamaa ei pannud võistkondi välja köieveos ja korvpallis, kuid ära jäi ka ujumine (mehed vedasid alt) ja orienteerumine (juhend nõudis ema, isa ja alla 16.a. Last).

Kergejõustikus jäi ka tulemusi vähemaks.

Tuleb aga kindlasti kiita ja tänada neid, kes esindasid oma valda ja andsid oma parima:

Linda Pärnpuu (juhtkonna sõudmises I koht), Tenno Laanemets IV koht, kokkuvõttes Kullamaa parim. Triatlonis esindas meie valda Linda Pärnpuu üksinda.

Jalgpalli mängisid: Anni Ratas, Birgit Hallkivi, Keiti Sassian, Johanna Leht, Siiri Vaarpuu, Agnes Maasing, Anne- Liis Maasing, Rando Hallkivi, Silver Smitt, Kert Klementi, Madis Riive, Egert Eilaste. Kergejõustikus lõid kaasa Lisanna Lipu (saavutas 100 m jooksus I koha), Marten Jõevee 1500 m jooksus ja Viive Karnau ja Mai Jõevee. Kergejõustiku alasid tegid veel Anni Ratas, Birgit Hallkivi ja Agnes Maasing. Pendelteatejooksus saadi V koht.

Loodame, et nii passiivset osalust uuel aastal enam ei tule.