Sellel aastal oli osalejaid ka Tapa vene gümnaasiumist.

Laagri teemaks oli enesearendus ning selle raames läbiti väga erinevaid treeninguid ameerika jalgpallist karikatuurteraapiani. Laagriliste enesessesüvenemisel lõid kaasa Katrin Joselin ja Maria Kingsepp, kes tutvustasid võimalusi, kuidas noored ise saavad oma ideesid teostuseni viia. Mälutreeningutehnikaid praktiseeris Roman Šabanov, Nigel Mann rääkis elamisest võõras kultuuris ning oma äri võmalusest enda elu näitel, Bjorn Hjulmand tutvustas aga ärimaailma ootusi ja lootusi noorte palkamisel ning oma äriidee teostamisest. Kristjan Vool viis läbi enesemotiveerimisloengu ning Anouar viis laagrilised kurssi kultuuridevaheliste erinevustega ning andis aimu enesekontrolli- ning alalhoiuinstinktidest. Pia Maria Uuetoa kutsus meid heldelt oma vanavanemate koju praktiseerima karikatuurteraapiat, värviteraapia jäi aga Reti Üprausi kanda. Madis Masing ja Lauri Paeveer viisid läbi põhjaliku enese tundmaõppimiskoolituse ning Karl Verlin innustas noori eneseväljendust arendama. Ka sõjaväeline motivatsioon ei jäänud laagris puudutamata, saadud teadmised kasutati kohe ära ameerika jalgpallis. Põgusalt peatuti meditatsiooniteemal.

Kogu laager sai teostatud võrratute päevajuhtide käe all, kelleks olid Kevin Poll, Marin Vomm ja Kristjan Vool ning toitlustajate Evely Pressi ja Kairi Pressi suurepäraseid toite nautides.

Laager toimus tänu toredatele toetajatele, südamlik tänu: AS Estonian Cell, AS Kunda Nordic Tsement, kohvik Kajakas, kohvik Saarepiiga, Mikumaa talu, Maire Kivimaa, Urve Hang, Raineri Grupp OÜ.