Põhihariduse baasil kandideerinud õpilaste seas osutusid populaarsemateks autotehniku ja multimeedia erialad. Keskharidusega õpilaste hulgas osutusid populaarsemateks keevitaja, kondiitri, majandusarvestuse, müügikonsultandi, tarkvara ja andmebaaside halduse ning veokorraldaja erialad.


„Järske muudatusi sisseastujate eelistustes ei saa täheldada, kuid mitmed demograafilised ja majandustrendid on märgatavad," sõnas Narva Kutseõppekeskuse direktori Margus Ojaots. „Arvatavasti oleks mõistlik põhikoolijärgses õppes välja töötada mehhanism, tagamaks, et iga põhihariduse omandanu jätkaks õpinguid kutse- või keskkoolis. Juba kevadel võiks olla selge, kes kuskil sügisel edasi õpib," lisas Ojaots.


Jätkub õpilaste vastuvõtt eestikeelsesse multimeedia õppesse - põhihariduse baasil.  Keskhariduse baasil jätkub veel vastuvõtt kelneri, puhastusteeninduse ja soojusseadmete käitaja erialade vabadele kohtadele.


„Võrreldes möödunud aastatega torkas vastuvõtuperioodil silma nö. meeste-erialade populaarsuse kasv," lausus Narva Kutseõppekeskuse vastuvõtukomisjoni vastutav sekretär Elyanna Romanova. „Endiselt ei ole populaarsed ehituserialad," täiendas Romanova. Elyanna Romanova sõnul jäeti vähese huvi tõttu avamata kaks töökohapõhise õppe gruppi. Küll aga alustab Narva Elektrijaamade töötajatest koosnev soojusseadmete käitlejate töökohapõhine õppegrupp.


Erivajadustega õpilased saavad Narva KÕK-is jätkuvalt õppida ehitusviimistlust ning tarkvara ja andmebaaside haldust. Käesolevast sügisest ka kokandust.


Narva KÕK-i võeti sel sügisel põhiharidusega õpilasi vastu 7 erialale. Keskharidusega õpilasi võeti vastu 18 erialale. Uue õppeaasta uued erialad on kondiiter ja puhastusteenindus.

Õppetöö kestus on olenevalt erialast 5 kuust kuni 3,5 aastani.


Möödunud, 2010. aasta septembris alustas Narva KÕK-is õppetööd 696 uut õpilast, neist 262 põhihariduse ja 434 keskharidusega.


Narva KÕK-i võetakse õppima põhi- või keskharidust tõendava lõputunnistuse hinnete keskmise ja vestluse alusel.

Narva KÕK-i uute õpilaste nimekiri avalikustati 31. augustil.