Avatud uksed

Nimekujust hoolimata võtab Tallinna Nõmme noortemaja vastu uusi enese arendamise huvilisi alates kolmandast eluaastast ja ülempiiriks pole vanus, vaid üksnes tegutsemissoovi puudumine. On vaja tulla ja leida oma huvisuund tehnika, muusika, kunsti, tantsu, pilliõppe, loodusõppe, teatri ja mõttemängude hulgast.

Parim võimalus avaneb selleks 8. septembril algusega kell 17, kui Nõmme noortemajas toimub juba traditsiooniline avatud uste päev, kus kõikide ringide juhendajad tutvustavad ja annavad seletusi oma ringi spetsiifika kohta ja huvilised saavad esitada küsimusi ning täita ka avaldusi ringidega liitumiseks. Näha saab ka lühikest pildilist ja helilist ringide kontsertkava meie Nurme 40 asuva maja hoovil. Kes sellel päeval pakiliste asjatoimetuste tõttu kohale ei jõua, saab ringide kohta teavet nii seekordse ajalehe ringide nimekirjast, meie kodulehelt või ka telefonilt 670 1230.

Uued ringid

Paljud meie ringid on varasematele huvilistele juba teada-tuntud, kuid ka sel aastal on nii mõnigi uus ring tegevust alustamas. Muusika valdkonnas alustab muusikaring poistele, mis mõeldud rütmipillide ja lauluhuvilistele 7-12-aastastele poistele, ja folgiring 6-19-aastastele tüdrukutele ja poistele, kes huvitatud rahvaliku pilli- ja laulumängu õppimisest. Juhendajaks neil ringidel õpetaja Marika Moks.

Väikelaste (vanus 5-7-a) muusikalist, keelelist, käelist ja mängulist arengut pakub juhendaja Kristi Bauman ringis «Karukese mängutuba» ning legoringis mudilastele (vanuses 4-7-a) pakutakse käelist tegevust ja tehnilise mõtte arendamist.

Kaasaegsete tehniliste vahendite ja looduse valdkonna sümbioosiga tegeleb loodusringi heli- ja videotöötuba, kus 12-19-aastasel poisil või tüdrukul on võimalus ühendada loodusteadus, arvuti- ja tehnilise mõtlemise oskus ja kunstiline väljendusoskus looduse heli- ja videopiltide loomisega.

Vaata ka Nõmme noortemaja kodulehte www.nnm.ee.