Ilusate sõnade ja soovidega päeva õnnestumiseks avas külavanem. Ürituse juhtimise oli enda kanda võtnud Mariliis Vanaisak, kes näitas päeva jooksul, et ta saab sellega suurepäraselt hakkama.

Õige pea tõstsid meeleolu mõnusamaks „UTUURI" lauljad Evald Raidma pillimänguga ja juhendamisel. Ka tantsijaid jagus ürituse kavasse, murule jooksid särtsakad, graatsilised „murueided" tantsurühmast „VAHET POLE", kelmikaid ja vahvaid tantsuseadeid oli lust vaadata. Väiksemad tüdrukud poisid said ka hoolsalt õpitud tantsudega vapralt hakkama. Ehk viib neid aeg kunagi suurele tantsupeolegi, kui väikesest Aakrest tantsupisik neid saatma jääb.

Mängulusti ja võitlusvaimu pakkuvaid alasid oli oi, kui palju! Neid ootasid nii väikesed kui ka suured. Innukalt löödi kaasa kõikidel aladel. Jalgratastega alustades kuni murutraktoriteni välja. Vahepeal tehti kotisjooksu, võisteldi telgi kokkupanemises. Sangpommi heitjad haarasid publiku müürina enda ümber.

Korraldajad hoolitsesid ka selle eest, et kellelgi kõht tühjaks ei jääks. Leemekulpi liigutas Tiia Leas, kes jaksas tantsida tantsurühmas, askeldas toitlustamisega, võistles spordimängudes. Asjalikult aitas kõiges kaasa tema abikaasa Kalmer.

See päev tõestas oma suurepärase korraldusega rahvatarkust - kes teeb, see jõuab! Päeva muusika ja võimendusega tegeles külaelu eestvedaja Silver Laks. Teda võis näha jalgrattal, võistlemas murutraktoril, aga ka juhtimist vajavais tegemistes.

Vahepeal tundus, et pool külarahvast kandis perekonnanime Kuus, neid oli väikseid ja suuri. Jagus neid esinema, võistlema, organiseerima. Selliseid, perekonniti tegusaid jätkus teisigi.

Üks uhkeim päeva uudis kutsus kõiki kooke degusteerima ja hindama. Päeva lõpuks pidi selguma külapäeva parim kook 5 maitsvama koogi hulgast. Need olid nõnda suured ja uhked, et jätkus kõigile. Lapsed nõudsid ikka nr.3 all esindatud kooki, mis tunnistati päeva parimaks. Selle olid valmistanud noored Kristjan Pahva ja tema õde Marge.

Autasustamine valmistas rõõmu, igaüks sai koos diplomiga külapäevale pühendatud võtmehoidja. Külapäeva lõpetas suur-suur jaanituli. Nõnda sai tähistatud märkimisväärseid tähtpäevi - külapäeva, jaanipäeva, võidupäeva - kõike koos!

Südamest suur tänu sponsoritele, kelle toetusel see päev nii ilusaks sai!