Kell 10.00 algaval koristatud viljapõllu laadale on oodatud nii talukauba pakkujad kui ostjad. On sul teistele pakkuda õunu või kartuleid, tomateid või porgandeid, jõhvikaid või mune, nisuteri või käsitööd - oled oodatud kauplema. Sama kehtib neile, kellel neist asjust talve hakul napib. Tule ja osta korraldajad ei küsi sinult sentigi.

Kell 11.00 toimub laada raames hariv loeng tavamajapidamise kartulikasvatusest, kus tunnustatud kartuliteadlane Luule Tartlan jagab oma teadmisi ja vastab küsimustele. Samas tutvustab ta uusi kartulisorte mille mugulaid ta on tavaliselt ka osalejatele lahkelt jaganud. Head sõbrad, ükski teadmine ka kartulikasvatusest ei ole liiast ja üle külgede maha ei jookse, seda enam kui seda jagab üks eesti parimaid kartulikasvatuse spetsialiste.

Kell 13.00 korraldame väikese kartulitalgu, kus nopime heategevuslikus korras talvekartuleid Rõuge Põhikoolile ja Lasteaiale. Samuti saab iga soovija teatud raha eest noppida endale meelepärase talvekartul. Tööpäeva lõpetuseks sööme talgutoitu ja naudime sügispäeva.

Rõuge motohuviliste noorte soovile vastu tulles korraldame ka ATV ja motokrossi.

Kell 14.00 algavad Rõuge valla lahtised võistlused motokrossis kõikvõimalikele tsiklitele ja ATV-dele Jaanipeebu küla krossirajal. Võistelda saavad igast vanusest krossimehed ja naised oma tehniliselt korras oleva tehnikaga. Võistlus toimub ajasõitude alusel erinevates vanuseklassides. Kindlasti on kohustuslik motokiiver. Alla 16 aastastel noorukitel ja lastel peab krossi ajal kaasas olema lapsevanem.

INFO: Kalvi 5216732 või Anti 53622667

Kohtume kartulipäeval ja motokrossil 24. septembril Jaanipeebu külas Kõva talus.