Päeval algas kõik väikese rongkäiguga, kus Sonda valla rahvas alustas rongkäiku Sonda poolt ja Rägavere rahvas oma valla maade poolt. Kui kahe valla rahvas kokku sai liiguti hurraa-hõisete saatel Uljaste linnamäele, kus heisati lipud ja üritus avati. Edasi jätkusid juba jõukatsumised. Alustasid lapsed oma traditsioonilise ümber Linnamäe jooksuga. Parimateks olid seekord väiksematest alates: Ragnar, Mia, Helena, Raul Sonda vallast, Lauri, Anni ja Mihkel Rägavere vallast. Kui punktid kokku loeti, võitsid Sonda lapsed seekord ülekaalukalt 32-22.

Lastele olid veel peale jooksuvõistluste kohale toodud kaks batuuti, kus sai päev läbi hüpata. Lasteprogrammiga, mis hõlmas lõbusaid võistlusi, rõõmustas lapsi veel Tiia Paist, kes oli ka päevajuht. Silmailu tõid seekord Sonda ja Rägavere valla tantsijad.

Edasi läksid võistlused aina pingelisemaks. Võrkpall oli juba tõeline spordipidu, kus mõlema võistkonna „fännid" häälekalt kaasa elasid. Võidupunkt siit Rägaverele. Tõeliseks jõukatsumuseks kujunes muidugi köievedu, kus võitjad noorte hulgas olid Rägaverest ja meeste võistlusklassis Sonda võistkond.

Eriti osavõturohkeks kujunes naiste jõukatsumine, kus oli osavõtjaid koguni 16. Kõige „vägevama" tulemuse saavutas pudelitehoidmises Erika Teffo Sonda vallast, Rägavere valla tugevaimaks naiseks võistles ennast Maarika Koppel. Kahjuks jäi ajapuudusel pidamata meeste võistlus.

VIP ide hulgas osutusid osavamaks Rägavere võistlejad Evi Torm, Mati Ulm, Virgo Koppel. Siit võidupunkt ka Rägaverele.

Kõige rohkem oodati muidugi õllemeistrite võistlust, mis kujunes ka kõige põnevamaks, sest kogu toodetud märjuke toodi välja kõigile mekkimiseks. Seekord sai õllemeistri tiitli endale Risto Kollamaa Rägavere vallast, kelle õlletegu oli enamiku žüriiliikmete ja pealtvaatajate lemmikuks.

Kui lõpuks punktid kokku loeti, osutus võtjaks Rägavere vald ja võitjakarikas jääb kaheks aastaks Rägavere vallamajja hoiule. Kohtumiseni kahe aasta pärast Uljastel.