Tähtpäeva puhul pidasid külalised kingitustega meeles kauasemaid ja aktiivsemaid Halliste koguduse liikmeid Ene Staalfeldti, Reet Soosaart, Inga Tiiratsit, Helbe Karpi ja Aita Laksi. Halliste koolimajja jätsid sipoolased abivajajaile jagamiseks rõivapakke.

Praost Marko Tiituse ja õpetaja Mattis Rego osavõtul vahetati laupäeval pärast lõunasööki koolimajas kasulikke töökogemusi. Eriti tähtsana jäi sõnavõttudest kõlama noorte koguduste tegevusse kaasamise vajaduse mõte. Seetõttu pidasid külalised Sipoost väga positiivseks, et Hallistes on kirik ja kool teineteisele nii lähedal.

Arutelu eel tervitas ja tänas sipoolasi Halliste vallavanem Andres Rõigas. Pühapäevasel ühisel jumalateenistusel Halliste kirikus teenis kaasa Sipoo õpetaja.

Põgusal ringsõidul Mulgimaal käidi külas Halliste käsitöömeistritel Marie Riietil ja Leida Nurgal ning uudistati Karksi ja Mõisaküla kirikut. Lahkumislõunal Abjas Mulgi kõrtsis lepiti kokku, et sõbrad Sipoost tulevad Hallistesse jälle teisel advendil. Nagu ikka, toovad nad siis kaasa kingipakid vähekindlustatud Halliste valla peredele.