Teine suurem rahastusprojekt on seotud Õisu mõisa pargi rekonstrueerimisega, mida tehakse koostöös mõisa omanikfirma SIO Investments AS-iga. Selle projekti kogumaksumus on orienteeruvalt 181 000 eurot. Omafinantseering 10 protsendi ehk 18 000 euro mahus jääb mõisa omanikfirma kanda. Seegi projekt algab kavakohaselt tänavuse aasta lõpus.

Lisaks nimetatud kahele suuremale ettevõtmisele on saanud rahastuse MTÜ Kaarli Naisselts koostatud projekt Kaarli rahvamaja renoveerimiseks, mille käigus remonditakse ja soojustatakse rahvamaja saalid. Samuti ootab oma järge MTÜ Õisu Rahvaseltsi algatusel koostatud ja PRIA Leaderi meetmest rahastatud Õisu rahvatoa korrastamine ning MTÜ Rimmo Külaseltsi projekt vee- ja kanalisatsioonisüsteemi rajamiseks Rimmu rahvatuppa.

Lõppjärku on sel aastal algatatud projektidest jõudnud Õisu pumbajaama renoveerimine, tuletõrjesignalisatsiooni paigaldamine Uue-Kariste rahvamajja MTÜ Uue-Kariste Külade Seltsi eestvõttel ja Vana-Kariste seltsimaja remont MTÜ Vana-Kariste Külaseltsi algatusel. Käesoleval ajal jätkub rahastusprojekti koostamine ja esitamine Halliste lasteaia soojustamiseks ja akende vahetuseks.