Sellel aastal alustas koolis õpinguid 8 uut õpilast - Anna-Maria Pervušina, Getlin Sosi, Maria Joanna Lääts, Ketly Adamson, Helina Prii, German Pervušin, Rasmus Erik Viitas ja Tambet Jõgi.

Veerand kooli õpilastest on pärit Halliste vallast ja Mõisaküla linnast. Kuna muusikakool on piirkonna ainuke huvikool, on ka omavalitsuste soov, et muusikakool oleks ikka jätkusuutlik.

Et majanduslikult toime tulla, on sellel aastal kärbitud miinimumini kooli majanduskulutusi. Õpetajad töötavad enamuses normkoormusega. Õpilaste õppemaks sellel eelarveaastal on endiselt 19.17 € ühes kuus. Palju abi oleme saanud Lasterikaste Perede Liidult, kes on aidanud tasuda õppemaksu meie koolis õppivatel lasterikastest peredest pärit õpilastel.

Õpitavad erialad on jäänud samaks, mis ka eelnevatel aastatel - klaver, löökpillid, flööt-plokkflööt, saksofon, trompet, kitarr ja akordioni- süntesaatori eriala. Endiselt on populaarseim klaveri eriala ja kitarr. Nagu kogu vabariigis, nii ka meie koolis on probleemiks puhkpilliõpilaste vähesus, kuigi võimalused ja õpetajad on olemas.

5. oktoobril alustab tööd eelklass, mida hakkab juhendama õpetaja Ruth. Ootame avaldusi eelklassi astujatelt septembrikuu jooksul.

Muusikakooli avaaktusele 02.09.2011 järgnes meeleolukas kontsert, kus esines kitarriduo Kristiina Jalakas ja Ian Watt, kes pakkusid muusikakooli õpilastele ja rohkearvulisele publikule tipptasemel klassikalist kitarrimuusikat.