Abjast oli tantsuteekonnal tantsimas memmede tantsurühm ja naisrahvatantsurühm, kokku 22 tantsijaga. Kui alguses oli meie mõnel tantsijal närv pisut ...noh see tähendab, et suu kuivas rohkem kui tavaliselt, siis tantsimise lõppedes räägiti vaid ülivõrdes oma emotsioonidest.

Kõige suuremat „suukuivamist" valmistas mitteteadmine, mis tantsu sa tantsid. Olime ju küll, kõik rühmad, valinud 35. soovitatud tantsu hulgast omale 5 tantsu. Kuid oh seda tegelikkuses toimuvat. Tuli täpselt see tantsumuusika, mis tuli ja ole aga ise meister aru saama ja veel tantsima ka. Aga kokkuvõttes oli seda huvitavam ja hoidsime oma TeateTantsu supikulpi ausalt ja uhkelt oma teekonna lõpuni.

Siinjuures täname väga Abja inimesi, kes olid tulnud tantsijaid toetama ja Teate- Tantsu meeskonda tervitama. Loodame, et saite teiegi hääde emotsioonide osaliseks.

Kui eelmisel aastal laulsime ühiselt ja sel aastal tantsisime TeateTantsu, siis jääme huviga ootama, mis toimub järgmisel aastal. Näib, et eestlastel ideedest ja mõtetest puudus ei ole, ega tule ka.