Kahel viimasel perepäeval on jäänud meeldivalt silma, et päev ei too kokku mitte ainult väikesi lapsi ja nende vanemaid, vaid ka noored on endale seal midagi meelepärast leidnud. Nii nagu eelmisel aastal, oli ka sel korral võimalik end proovile panna kastitorni püstitades. Hulljulgemad proovisid ära kiikingu ja elevust lisas suur läbipaistev pall, mille sai sisse ronides liikuma lükata. Väiksemate suureks rõõmuks oli loomulikult kohal ka batuut ja hobusõidu võimalus oli kõigil. Esimest korda perepäeva ajaloos oli võimalik tutvust teha miniloomadega. Uut oli veelgi. Näiteks tore-asjalik Juuru mäng, mis Terje sõnul järgmisel korral kindlasti edendamist leiab.

Täiesti uus nähtus oli emade kohvik. Selgituseks nii palju, et heategevuslikul eesmärgil tulid kokku aastate jooksul Juuru valla aasta emaks valitud naised. Koogid kohvikus olid emade endi valmistatud ja nende müügist saadud raha läheb raskustes olevate perede aitamiseks. Ka esimesest perepäevast alguse saanud omapärasel parima pudru võistlusel on iga aastaga aina rohkem osalejaid olnud. Seekord sai mekkida viit eripärast, nii magusat kui ka soolast putru. Parima tiitel omistati seenerisottole, mille valmistaja Vaike Randmaa sai endale rändpudrupoti, mille ära napsamiseks peavad pudrutegijad järgmiseks aastaks taas põnevaid retsepte välja nuputama.

Ka töötoad olid jätkuvalt menukad, juhendajad tublid ja aktiivsed kohalikud ja mõned ka kaugemalt. Juhendajate näpunäidete järgi valmisid pärlitest ehted, kipsmaskid, omanäolised lillepotid ja palju muudki.

Terje on tänulik kõigile, kes andsid oma panuse perepäeva kordaminekusse. „Väga vahva, kui küsin kellegi käest osalemise kohta ja rõõmuga öeldakse: „Jahjah- jah!" Minu meelest see teebki perepäevast ühe tõelise perepäeva," ütles rahvamaja juhataja Terje Kaur.