Esimesel päeval avati laager ja võeti vastu ka uusi liikmeid. Meie rühma astusid kodutütreks Carmen Kattel ja Liis Siimsoo, noorkotkaks Kris Urvik. Kohale saabusid päästeteenistuse töötajad masinatega. Kõigepealt korraldati õpe teemal vesi, tuli, reageerimine, ohutus ja seejärel võistlus.

Küll nägime kiireid jalgu sibamas! Pärast õhtusööki toimus metsasuperstaari valimine. Metsateemaline etteaste valmistati ette kodus. Tabivere noorte andekus kergitas publiku suunurki. Sama päeva õhtuks oli vaja ka telgiala kaunistada.

Järgmisel päeval toimus riviõpe ja hiljem võistlus sellel alal. Palamuse rühmal tuli seekord ülesanne kõige paremini välja. Õhtupoolikul läbiti takistusrada, tehti kolmevõistlust (kätekõverdused, kükist üleshüpped, kõhulihaste harjutus) ning ujuti. Õhtul toimus öölaulupidu. Iga rühm esines isamaalise lauluga ja hiljem lõkke ääres oli võimalus neid veelkord laulda.

Pühapäeval olid toodud võistlusi korraldama Jõgevamaa Noortekogu liikmed. Põnev pallivõistlus lõppes seekord Kamari-Tormakate finaaliga, kus peale jäid Kamari rühma lapsed. Ja oligi aeg valmistuda laagri lõpetamiseks. Jagati palju diplomeid, meeneid. Takistusraja läbimises tulid esimesed kohad kõige nooremate tüdrukute arvestuses ja kõige vanemate poiste arvestuses Tormasse. Tan ja Singa Säälik noppisid need võidud. Samuti oli tubli Dagne Väits, kes saavutas oma vanuseklassis ujumises kolmanda koha.

Kodutütarde Jõgeva ringkonnavanema tänukirjaga tunnustati järgmisi lapsi: Margot Kattel, Leanika Kruutman, Mariliis Lindsalu, Liisa Lääne, Marie-Alviine Kruus, Keili ja Keiri Nõmm, Piia Pross. Noorte Kotkaste Jõgeva Maleva tänukirja said Andri Väits, Sten ja Aleks Saia, Viljo Kalm, Mairo Mere, Andrus Lauringson. Hoolsuspael omistati Tan Säälikule ja Erkki Sarapuule. Meene ja tänukirjaga peeti meeles Taavo Tähtjärve. Torma rühma tänukirja said Mari-Liis Väits, Malle-Mari Läänesaar, Taavo Tähtjärv, Tan Säälik ja Kristina Štukert.

Ka lasteaias on kampaania "Lihtne värvida - lihtne aidata" raames tublid noorkotkad ja kodutütred ja rühma vilistlased abiks käinud. Nende abikäed ei puudunud ka Eesti-Soome künnivõistlustelt ja Torma Puhkpillimuusika Festivalilt.