Tantsuringi Cool Girls on oodatud 9-13-aastased aktiivsed noored. Toimub kolmapäeviti kl 16-17.30. Osalustasu 3,50 eurot kuu, osalemiseks on vajalik Tallinna noortekeskuste kaart. Tegemist on tantsulise treeninguga, kus õpitakse aeroobika põhisamme ning tehakse tutvust tantsu erinevate liikidega. Samuti pööratakse tähelepanu tervislikule toitumisele ja eluviisile. Klubi alustab tegevust 5. oktoobril.

DJ-klubi Ravecast sihtrühm on 13-26-aastased DJ-nduse huvilised noored. Klubi eesmärk on pakkuda noortele võimalust ennast arendada: praktiseerida, õppida tundma DJ-seadmeid ja laiendada silmaringi elektroonilise tantsumuusika vallas. Eelregistreerimine ja info aadressil www.ravecast.ee. Klubi alustab tegevust 3. oktoobril.
Käsitöö- ja kunstiklubi on mõeldud 7-26-aastastele kunstihuvilistele. Klubi toimub teisipäeviti kl 15-16.30. Osalustasu 3,50 eurot kuus ning osalemiseks on vajalik Tallinna noortekeskuste kaart. Klubi eesmärgiks on arendada loovust ja õppida erinevaid käsitöötehnikaid. Klubi raames saab joonistada, maalida, meisterdada, savist voolida, ehteid teha jne. Klubi alustab tegevust 4. oktoobril.

Lisainformatsioon www.taninfo.ee/paaskyla, e-post paaskyla@taninfo.ee, tel 677 5232, 5556 7780.

Männiku noortekeskus

Siidimaalistuudiosse «Männiku siiditsunft» on oodatud huvilised alates 7. eluaastast kuni vanaemade ja vanaisadeni välja. Stuudio töötab pühapäeviti kl 11-16. Osalustasu Tallinna noortekeskuste kaardiga 6,45 eurot kuus, ilma 9,65 eurot kuus. Professionaalse juhendaja Olga Ignatova käe all saab õppida joonistamist ja siidimaali. Tundides valmivad sallid, pannood, kaardikesed ja siidimaalid.

Kitarriõpe toimub esmaspäeviti kell 18.15. Osalustasu Tallinna noortekeskuste kaardiga 19,15 eurot kuu, ilma 25,55 eurot kuus. Õpetajaks on Viktor Harrik, kes on nii laialdaste kogemustega kitarrimänguõpetaja noortele kui ka muusik. Tunnid toimuvad nii eesti kui vene keeles ning noored saavad õpitavate lugude valimisel ise kaasa rääkida.

Voolimis- ja keraamikaring on samuti mõeldud huvilistele alates 7. aluaastast. Ring toimub neljapäeviti kell 16-18. Osalustasu Tallinna noortekeskuste kaardiga 3,80 eurot kuus, ilma 7 eurot kuus. Erinevatest materjalidest, nagu savi, plastiliin, kips ja mitmesugused voolimismassid, vormuvad usinate käte ja loova pilgu all pisiplastika, reljeefid, maskid ja toredad tarbeesemed.

Ehete meisterdamise ring käib koos esmaspäeviti kl 16.30-18 ning mõeldud huvilistele alates 7. eluaastast. Osalustasu Tallinna noortekeskuste kaardiga 2,55 eurot kuus, ilma 4 eurot kuus. Igal nädalal on noortel võimalus oma kätega meisterdada endale või kellelegi teisele kingiks kordumatu ja ainulaadne ehe, olgu selleks kõrvarõngad, pross, sõrmus või hoopis midagi muud.

Lisainformatsioon: www.taninfo.ee/manniku, e-post manniku@taninfo.ee, tel 639 5559, 5556 7781.

Kõikidesse klubidesse on vajalik eelregistreerimine ning kohtade arv on piiratud!