Tiit on optimistlik, et eelmised hooajad nii korralikult läksid, siis edasi veel sujuvamalt. Ütleb, et pole hullu. Teeb mängud ära -- rutiin juba seljas. Aga osalejad on rahul -- saavad iga kuu pead murda / mälu teritada.

Tiit loodab ikka, et me suurimad asulad Suuremõisa ja Lõpe oma tiimid välja ajaksid. Ja Kärdla võib vabalt lisatiimidega tulla. Ääretult tore, et nad eelmisel hooajal tulid rinda pistma. Ja kenasti sulasid me mälumängukliimasse.

Tulemused mullu? Kahes viimases voorus läks ikka päris tõsiseks andmiseks. Ka Kärdla oli ilusasti pildil kõige kõrgemas konkurentsis. Eriti põnev oli eelviimane voor märtsis, kus päris mitu võistkonda liiderdada said, aga kogenud Nipitiri ikka esikoha napsas. Aga viimases voorus, mille Tiit meelega just kergemapoolse tegi, said nad päris fantast-tulemuse ehk 72 punkti 85st võimalikust. Kuid ikka üldesikohata jäid. Nagu ikka, läks arvesse viis parimat punktisummat seitsmest. Esikoht läks üllatustiimile Emmaste kool (Margus Sõmer, Hergo Tasuja seal koolmeistrid). 294 punkti viiest mängust -- supertulemus! Ja Nipitiri (Ester Liit, Tiina Valdmann, Jüri Kerves) 287 on ka väga hea tulemus. Kolmandad isa-poega Jaanus ja Martti-Kristjan Rohusaared Keremalt 269 punktiga. Neljas oli 250 punktiga Kärdla, Vahtrepa 193 viies, kuues Hellamaa (155), seitsmes Priiankru (144).

Kerves mõtiskleb, kas mälumäng on sport? „Ju ta ikka on," vastab ta ise ja lisab, et kui kõik läheb plaanide kohaselt, siis uus hooaeg algab juba 5. oktoobril.

P.s. Aga uuel hooajal plaanis ka väike osavõtutasu sisse seada: 1 euro vooru kohta. Siis saab kevadel soliidsemad auhinnad.