Oleme ringijuhendajatega Sinu ja Su pere peale mõelnud ning meil on mõned ideed, millega aitame pimedat aega paremini sisustada. Jõuaksime rohkemgi, kui abilisi leiduks. Löö kampa, anna endast ja oma ootustest teada, kutsu sõber/ sõbranna/ema/isa või vanaema/vanaisa kaasa ning tunne rõõmu sügisest, talvest, porist, lumest ja kõigest, mis iganes Sinu teele satub!

Enamus ringe alustavad oma tegevust oktoobris, nende hulgas vanad ja ka uued. Tutvustaksingi lähemalt mõnda uut ideed, mis võiksid oktoobrist ka teoks saada.

Perekeskuse uustulnukatest

Seenioride klubi 50+

on mõeldud kolmanda nooruse kooskäimisena, kus oleks tore niisama aega veeta, vanu aegu meenutada või teetassi taga põnevaid teemasid arutada. Sobib nii daamidele kui ka härradele, kes tahavad oma vaimu virgena hoida.

Eelmisest aastast on tuntud kaks uustulnukat -- Titaklubi ning Seltskonnatants. Nemad jätkavad oma tegemisi ka tänavu ja ootavad pikisilmi huvilisi üle kogu valla! Titaklubi sihtgrupiks on endiselt kodused emmed ja põnnid ning Seltskonnatants pakub huvilistele võimalust omandada elementaarsed tantsuoskused.

Suuremõisas sai avatud noortekeskuse laiendus, mis pakub uusi võimalusi eelkõige lastele ja noortele. Regulaarse huvitegevuse käigus toimuvad puutööringid, kunstiringid ning keraamika- ja voolimisringid. Kui puutööring, kunstiring ja osaliselt ka keraamikaring on oma tegutsemist juba alustanud, siis oktoobrist on oodata veidi laiemaid võimalusi, mis pakuvad lasteaedadele voolimisringe ning noortele/lastele keraamikaringe ja loovusringe. Noortekeskuse vanemas osas saab endiselt pakkuda huvialategevust ka täiskasvanuile, kuid see tegevus sõltub eelkõige huvilistest endist. Täiskasvanud saavad uues majas keraamika ja muu taolisega tegeleda nn toimelaagrite käigus, mis aeg-ajalt toimuma hakkavad.

Lisaks noortekeskuse uutele ringidele on Suuremõisa uustulnukatena plaanis veel:

* Mürakarude ring -- laste oma tunnike spordihoones -- võimalus mängida palli, hüpata, karata, joosta ja mürgeldada nii, et täiskasvanud ei pistaks pragama.