Projekt toimub kahes etapis. Esimene etapp viiakse läbi Maarja Küla  töökodades (6 kuud), kus on võimalik erinevate meistrite (savitöö, tekstiiliöö, puidutöö, käsitöö) käe all õppida uusi oskusi. Osaleda võib kas kõikides  töötubades või valida endale meelepärane töö ja tegeleda vaid sellega. Projektijuht teeb iga nädal uued töögraafikud, kus arvestatakse  soove ja eelistusi. Koolituse käigus  valmistatakse  tooteid , mida  müüakse  Tartu Lõunakeskuse Maarja Küla poes.

Pärast 6-kuulist tööpraktikat Maarja Külas on võimalik osadel jätkata teises etapis Maarja Küla poes Lõunakeskuses, Tartus või Maarja Küla poes Põlva Kaubanduskeskuses (4 kuud), kus saab jätkata omandatud oskuste baasil toodete valmistamist, kuid põhitähelepanu on pööratud müügile ning klienditööle.

Tööpäev Maarja Külas algab kell 9.00 ja lõppeb 16.30.  Nii nagu  tööinimestel ikka, on ette nähtud  lõunaaeg ja kaks teepausi.

Põlva- Maarja Küla –Põlva  liinil ja Tartu- Maarja Küla –Tartu  liinil sõidab esmaspäevast neljapäevani Maarja küla buss, mida on võimalik soovi korral kasutada külla sõitmiseks.

Projektis osaledes makstakse stipendiumi 3,83 eurot/päev ning kompenseeritakse bussipiletid.
Uus koolitusgrupp alustab oktoobris. Osalema on oodatud kõik tööealised puudega inimesed (ei ole piiratud vaimupuudega).

Tartu  ja Põlva Maarja Küla poode  võib vaatama minna iga päev va. esmaspäeviti, mil need on suletud.

Lisainfo: Natalja Alp, Maarja Küla projektijuht tel.7302630, 56989869