Ühele ja samale päevale mahtus mitme juubeli tähistamine: 5. Räpina valla külade päev, Räpina valla juubelid 145 ja 20.

Rahvarohke päeva kõigi osalejate kinnitusel on Naha kooli õue näol tegemist parima vabaõhusündmuste pidamise kohaga Räpina vallas. Oma osa selles, et sellist hinnangut pälvida, on Naha küla rahval, kelle tööd ja vaeva õiglaselt hinnata oskavad ainult tegijad ise. Korrastustöid oli tehtud koolimajas, õues, külaplatsil.

Külade päev oli tegevusterohke, külade päeva avasõnad ütles Räpina vallavanem Teet Helm, oma kohalolekuga austasid sündmust Riigikogu liikmed Urmas Klaas ja Karel Rüütli. Tegevust jagus igale maitsele: muusikasõpradele, tantsusõpradele, käsitööhuvilistele, laadalistele, näitusekülastajatele, ajaloo huvilistele - seminari kuulajatele, heast külakohvikust lugu pidajatele ja loomulikult spordisõpradele - vahvad jõu- ja vaimukatsumised oli ette valmistanud Mait Meensalu koos abilistega.

Külade päevast sai kell seitse õhtul Räpina valla sünnipäev, kus oli suureks hetkeks valla aukodaniku tunnistuse kätte andmine Ülo Zirnaskile vallavanem Teet Helmi ja volikogu esimehe Kaido Palu poolt. Õhtu muusikalise poole eest kandis hoolt meeleolukas Bigband Tartu koos Maikeniga. Kui Räpina valla inimesed ka „torudest" heitununa väga tantsida ei osanud, siis vahva kontsertelamuse said kõik andunud muusikasõbrad.

Külade päeva ja valla sünnipäeva kordaminekule aitasid kaasa: SA Räpina Kultuurkapital, AS Räpina Paberivabrik, ööklubi Võhandu, vabaajakeskus Prive, Chillin Pizza, Põlva TÜ, Kuke talu, Vaarika talu, Kaldapera talu, Kivijärve talu, Naha küla rahvas ning paljud paljud heatahtlikud inimesed.