Kõik 8 õpilast läksid peale põhikooli edasi õppima:
Merilin Aesma ja Janely Jallajas Tallinna Tööstushariduskeskusesse, Evelin Alliksaar ja Harry Säär Nõmme Gümnaasiumisse, Geily Sinijärv Keila Kooli, Ebe Vaarmets Saue Gümnaasiumisse, Mervin Polma Haapsalu Kutsehariduskeskusesse ning Kaljo Kull Tallinna Teeninduskooli.

Oma valla gümnaasium siit kahjuks täiendust ei saanud. Küsimusele, kas oleks olnud mingi võimalus, et nad oleks valinud Turba Gümnaasiumi, oli leebemas või otsekohesemas sõnastuses eranditult eitav.

1) Miks Sa ei valinud Turba kooli?

2) Kas oleks olnud mingi võimalus, et oleksid valinud Turba kooli?

Harry Säär
1) Peamised põhjused on linna valikuvõimalused ja uus keskkond. Turbas on koht ja inimesed kõik teada ja see muutus ei oleks huvitav olnud, linnas on inimesed, kool, koht, õpetajad ja kõik muu kaasnev uus. See pakub rohkem huvi, sest peab hakkama selles uues keskkonnas õppima ja tutvusi looma.

2)

Kindlasti oleks olnud mingi võimalus, et oleksin valinud Turba kooli, aga enne seda varianti olid paljud-paljud teised koolid.

Geily Sinijärv


1)
Keila koolis on mul laiem valikuvõimalus tulevikuks ettevalmistusi teha, sain just sellisesse õppesuunda, nagu ma soovinud olin. Sain ise endale „tunniplaani koostada", et mis õppeaineid ma tahan ja millele tahaksin rohkem tähelepanu pöörata. Ma arvan, et Turbas ei oleks olnud nii suurt valikuvõimalust kui seal. Ja tänu sellele suunale on minu klass seotud ka Tallinna Ülikooliga, mis tõttu on mul väga lihtne sinna tulevikus sisse saada, kui mul huvi peaks tekkima.

2) Kui aus olla, siis ma pole isegi mitte selle peale mõelnud, aga see oleks olnud raudselt kõige viimane valikuvõimalus, mujal on uus keskkond ja saab uusi tuttavaid, Turbas on kõik teada-tuntud