Nissi Valla Noortekeskus püüdis suvevaheaega sisukamaks muuta Harju maavalitsuse toel, ehk viidi läbi projekt „Riisipere Avatud Suvekeskus". Keskus oli avatud terve suve noortetoa õuel rohelise telgi all. Kakskümmend kohalikku vabatahtlikku noort aitasid noortejuhendajate abiga suvekeskust avatuna hoida. Ikka nii, et noortejuhendaja tegi siseruumides oma töid ja tegemisi ning õues pidasid korda noored ise. Põhitegevuseks oli tasuta kiivrite, rulade, rulluiskude ning kaitsmete laenutus, et tagada ohutu ekstreemspordiväljaku kasutus. Mängiti lauamänge, joonistati ja viidi läbi DJ õpituba, viimasest sai osa kümmekond noort. Keskust külastas suvejooksul keskmiselt kolmteist noort päevas, kokku 415 külastust.

Küsitlesime noori Suvekeskuse viimasel päeval - kas neile meeldis niimoodi suve veeta? Ja nende mõtted olid järgnevad:
• meeldis, et sai õues istuda;
• sai olla vabatahtlik (saab ju tulevikus CV lisana märkida);
• WiFi;
• oli telk ja DJ õpituba.

Ei meeldinud aga kiivreid kanda ja rambid võiksid suuremad olla, ja muidugi ei meeldinud ka see, et noortekase sisse ei saanud. Noortekeskus püüab võimaluste piires noorte arvamusega ka arvestada. Meie tegemistest pilte saab näha noorteka „lõustavihiku" lehelt.

P.S Uuenenud näo ja sisuga Riisipere noortetuba ootab kõiki huvilisi alates septembrist tavapärastel kellaaegadel. Kohtumiseni!