23.05. päeval toimus liiklusõnnetus Hammaste külas, kus sõiduauto sõitis teelt välja ja rullus üle katuse, inimesed liiklusõnnetuses vigastada ei saanud.

02.06. teatati peretülist Võnnu alevikus, mis lahenes politsei abita.

08.06. teatati peretülist Hammaste külas, politseipatrulli saabudes oli meesterahvas rahunenud ja politsei abi ei vajatud.

13.06. öösel peatati Võnnu alevikus liikunud ratastraktor, mille juhil tuvastati alkoholijoove, juhi joobeastme suurus oli selline, et alustati kriminaalmenetlus.

14.06. avastati, et öö jooksul on Terikeste külas seisvast traktorist varastatud kütust.

20.06. teatati kahe mehe vahelisest tülist Võnnu alevikus, mis lõppes ühele osapoolele kehavigastuste tekitamisega.

Ööl vastu 05.07. varastati Terikeste külas asuvast töökojast erinevaid tööriistu ja püüti sisse tungida lähedalasuvasse veoautosse.

16.07. päeval Võnnu alevikus Tiigi tee kortermajas võeti vägivalda kasutades vanainimeselt ära raha, asjaolude selgitamisega tegeleb kriminaalpolitsei.

Ööl vastu 18.07. varastati Kurista külast sõiduauto, mis hiljem leiti Tartu linnast põlenuna, juhtumiga tegeleb kriminaalpolitsei.

03.08. põles Issaku külas 3 ha viljapõldu, vara ega inimesed põlengus kannatada ei saanud.

09.08. õhtul toimetati Võnnu alevikust kainenemisele joobes meeskodanik.

20.08. õhtul teatati peretülist Võnnu alevikus, kus joobes ja agressiivne pereisa lõi oma alaealist last. Pereisa toimetati kainenemisele ja juhtumi asjaolude väljaselgitamisega tegeleb prefektuuri kriminaalpolitsei.

23.08. päeval ründas järelevalveta koer Võnnu alevikus jalakäijat. Asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud väärteomenetlus.