********************************************************
NOORTELE:

Lastele ja noortele suunatud arendav ning huvitegevust pakkuv: näiteringid põhi- ja keskkooli astmele; tantsuring noortele; noorteka tegevused ja noorteaktiivi jätkuv tegutsemine. Sel aastal ootan tegutsema juba kahte noorteaktiivi. Keskooli tasemel ja põhikooli astmest noortele. Eks ole erinevad vajadused ja tahtmised 12 või siis 18 aastasel. Ja tore see ongi. Eks ootame ja vaatame, mis kõik välja tuleb; kuidas tuleb ja mis kõike sügis 2011-kevad 2012 juhtuma hakkab! Juba mitmed uued projektid on sisse antud. Kuid ainult noored ise saavad oma elu huvitavaks teha, mina saan ainult juhendada ning aidata! Kõike täpsemalt ja lähemalt ning huvitamalt saad lugeda Võnnu Noorteblogist www.vonnunoored.blogspot.com

********************************************************
PEREDELE:

Eelmine hooaaeg üritasime korra kuus Võnnu Pereklubi kokku tuua, kogemus näitas, et rahvale läks liiaks. Sel hooajal plaanime korra kvartalis, mõne tähtpäevaga seoses korraldada pereklubi ürituse.

Titering - korra nädalas, hommikuti, ootame ikka titeemmesid kokku tulema meie hubasesse Huvikeskusesse, et koos titadega laulda, mudida ja sotsaliseeruda.

********************************************************
SUURTELE:

Uuel hooajal jätkavad paljud seltskonnad, kes eelmisel aastal kokku said ja end mõnusalt tundsid. Kuid ootame ka kõiki uusi osalejaid, et koos veel mõnusam ning mitmekülgsem oleks. Tulge julgelt kodust välja mõnel õhtul kultuurimajja, mis on ju - vallarahvas - Teie jaoks!

Võnnu Naisteklubi ja Naistekas (iga kuu korra tahame kokku saada mõne vahva koolituse, käsitöö, kokanduse, jms teemaga ning Naistekas tähendab aktiivsete, ärksate ning tegusate naiste /kes me kõik oleme/ ühist lõõgastust mõnusa nostalgilise filmiõhtu raames)

Võnnu Naiste Terviseklubi (igal E, K ja R kell 13.00 Võnnu Lasteaia saalis koos võimlemine, tasuta)

Võnnu naisansambel Särasilmad (juhendaja Heli Kiho, www.sarasilmad.blogspot.com)

Uusfolk kooslus MUSO (ühistöö, et nalja ja huumorit endal oleks)

Võnnu Näitering (uus ettevõtmine, et Võnnus ka oleks harratusteater. Proovime jõulupeoks eakatele miskit lavale saada vaatamiseks)

Võnnu naisrühm Kaera-Marid ja segarühm (ikka igal E ja K kell 19.00 saalis tantsuhoos, juhendab endiselt Viivika Kook)

Birxi Seltskonnatants (jälle iganädalaselt saab rumbat, valssi, jms kaunist õppida. Minu soovil sel aastal aeglased ladina tantsud klubipäraselt fookuses; juhendab Birgit Kivimurd)

Inglise keel algajatele (otsime aktiivselt juhendajat, kui on keeegi huvitatud ja tahet täis aidata, siis palun ühendust võtta, seltskond umbes 7-10 inimest tahaks väga inglise keele algõpet saada!)

Võnnu 30+ Tantsupeod (ikka iga kuu üritame kutsuda ning meelitada Teid tantsupeole, et Birgiti õpetatut praktiseerida, koos meeldivalt lõõgastuda ja tantsu lüüa. Iga kord proovime ka midagi erilist lisaks pakkuda vahepausidel)

PEOD tulemas:

15.oktoober - hooaja alguspidu kõigile Tiigrikutsuga;

12.november - tants Naabri Valve saatel;

30.detsember plaanis vallarahvale aastalõputrall ja

7.jaanuar valla allaasutuste uusaastatrall.

Jägige kindlasti reklaame ja vaadake üle Võnnu KuLTuuribloGist, kust saab alati kõige värskema ning paika pidavama info, sest elu on muutuv ja vahel muutuvad meist olenevalt ka plaanid. KuLTuuribloGist leiate ka kõige kultuurimajas toimuvate sündmuste reklaami ja lisaks järelkajastuse. Palju pilte, väikseid videosid ja meeleolu mõtteid. Kõigil, kel on küsimusi, ettepanekuid ja ka pretensioone - siis kultuur@vonnu.ee või +372 525 7058. Samuti sellele aadressile võib saata materjale, mida külaseltsid ja teised tegutsejad Võnnu vallas soovivad kajastada KuLTuuribloGis. Koostöö on väikse valla jõud.

Võnnu Kultuuriblogi: www.vonnukultuur.blogspot.com

NB! Aga mehed? Tulge julgemalt kultuurimajja tegutsema! Looge meesteringe, küsige, andke ideid, et mida tahate!