Läbi suve tegime erinevaid asju, meisterdasime, lasime vibu, tegime õhupalliloomi jne. Suvekuu viimasel teisipäeval panime suvele punkti torti süües ja näomaalinguid tehes. Loodan, et sarnane „tore teisipäev" saab teoks ka järgmisel suvel. Sügisel tahaks laste ja noorte loovusringis sarnaseid tegevusi jätkata. Augustikuus oli Käsitöömaja staabiks Risti valla lastelaagrile. Kuu lõpus oli Käsitöömajas võimalus imetleda Kai Jeebergi maalide näitust.

Läbi suve käis hoogne kangakudumine. Valmisid mitmedmitmed kaltsuvaibad. Kõik, kes juba veidi kududa oskavad, saavad jälle kokku neljapäeval, 15.septembril kell 17.00. Nüüd võtame käsile juba peenemad tööd, sallid, padjakatted, kotikesed ja varsti ka rahvariide kanga kudumise. Uusi, algajaid kangakudujaid ootame esimesele kokkusaamisele 2.oktoobril kell 12.00. Loomulikult on võimalik kudumisega tutvust tulla tegema individuaalselt ka muul ajal. Kõik huvilised on oodatud. Ootame ka kaltsuvaipade tellimusi.

Sügise esimesed kuud lähevad Käsitöömajas väikese remondi tähe all. Lõpetamist vajab kangastelgede töötuba ja kõik keraamika huvilised ootavad pikisilmi oma ruumi keraamika, klaasi ja savitööde tegemiseks. Tahaksime luua võimalused, et majas oleks võimalik ühel ajal läbi viia erinevaid üritusi ja kokkusaamisi.

Septembris lükkame käima õpiringide sarja „Sügis tuleb". Maalime kalosse, teeme süüteroose, koome satsisalle jne. Novembris hakkame valmistuma jõuludeks, teeme kuuseehteid, jõulukaunistusi ja väiksemaid kingitusi. Lapitehnika õpituba alustab 24.septembril kell 12.00.

Tulemas on viltimise lühikursus, alustame maalimise õpitundidega ja hakkame õmblema. Jätkame ka näitustega. Oktoobris tulge vaatama näitust vanadest käsitööesemetest. Näituse seame üles ka fotovõistlusele laekunud töödest. Varuks on veel mõned üllatused. Jälgige täpsemat reklaami kuulutuste tahvlitel ja registreerige ennast Käsitöömajas sõprade meililisti.

Tahan tänada kõiki Rahvaseltsi liikmeid ja teisi Risti valla inimesi, kes on selle maja omaks võtnud, oma mõtete ja tegemistega toeks olnud ja selliseks selle maja teinud nagu ta täna on.

Tublisid tegijaid ja kaasaelajaid on olnud palju. Aitäh kõigile! Suured tänud ka neile, kes on toonud majja nii vajalikke asju, nõusid, mööblit ja käsitöö vahendeid. Kõik endised ja uued huvilised on oodatud nii õpitubades osalema, oma mõtteid teoks tegema ja muul moel abiks olema. Abikäsi on vaja remonditööde kiiremaks lõpetamiseks ja talgutel kogutud puudehunniku saagimisel ja riita ladumisel.

Septembrikuus on Käsitöömaja avatud teispäevast reedeni kella 11.00-15.00 ja ürituste ajal.
Muul ajal kokkuleppel.

Tulge ja teeme koos. Ainult üheskoos tehes, saame teha häid asju.