Naistest said kaks esikohta Kadre Maalma Toilast ja Anna Romanenko Jõhvist, kes olid kokkuvõttes esimene ja teine. Kolmanda koha jättis valda Maarja Saatman, kellele kuulus ala­võit laskmises.

Kõige võrdsem oli kohalike poiste osavõtul toi­munud noormeeste võistlus, kus Marko Saatman ja Allan Vool kogusid ühepalju punkte, ning ka esikohad olid neil võrdsed (mõlemal kaks), kuid paremuselt kolmas tulemus oli parem Markol, kellele läks ka esikoht. Kokkuvõttes kolmas oli kolmel alal teise koha saanud, kuid alavõiduta jäänud Tanel Saatman. Ühe alavõidu sai neljanda koha pälvinud Oskar Sepp.

Võistlust toetasid Mäetaguse vallavalitsus, mõisahotell Meintack, VKG, Kultuurkapital ja Jõhvi spordikool. Võistluse protokolli ja pildid leiab huviline Mäetaguse spordilehelt www.mae­tagusesport.ee.

Olümpiamängudelgi kavas oleva moodsa viie­võistluse aladega kattusid Mäetaguse omamood­sal viievõistlusel kolm: ujumine, laskmine ja jooks. Vehklemist asendas petangi välkturniir ja ratsutamise asemel oli kavas kuulitõukevõistlus. Võistluse ideeks on tutvustada Mäetaguse spor­timisvõimalusi ja loodetavasti kujuneb võistlu­sest tulevikus mõõduvõtmine, kus finaaletapile pääsemiseks peab eelnevalt edukalt läbima kva­lifikatsioonisõela. Samas on korraldajate sõnul eesmärgiks säilitada võistlusel mõnus õhkond, kus võistlejad aitavad kaasa võistluse kordami­nekule nii nõu kui jõuga.