Tänavu peeti juba 4. korda Palupera valla külade jalgpalliturniir. 2. oktoobri hommikul olid Palupera staadionile tulnud Räbi, Hellenurme ja Palupera küla võistkonnad. Kasutada lubati ka paari mängijat väljastpoolt valda.

Mängud olid väga kaasahaaravad, täis kirge ja traagikat. Vahva oli näha, et jalgpall ei tunne ealisi piire, üpris noorte kõrval jooksid ringi mehed, kel peas helendamas halli. Samuti märgin ära ainsa neiu Eleri Pastaku, kes mängis Hellenurme võistkonnas.

Kirglike ja võistluslike mängude järel võitis karika Palupera küla võistkond. Lisaks koduvalla poolt välja pandud medalitele ja karikatele saavad võitjad võimaluse külastada sauna, mis oli auhinnaks meie kauaaegse toetaja Taagepera Lossi poolt.

Teise koha sai võrdsete punktide juures parema väravate vahega Hellenurme küla, kus väga noorte mängijate hulgas paistsid silma kolm venda Käosed. Nemad said lisaks medalitele ja karikatele võimaluse kogu võistkonnaga külastada Pühajärve ujulat, mille pani välja meie kauaaegne toetaja Pühajärve SPA. Kolmandaks jäi väga sitket mängu näitanud Räbi küla võistkond, kes saab nautida Paluveski sauna mõnusid. Parimateks väravaküttideks olid Taavi Lassman Räbi ja Andres Arike Palupera võistkonnast, mõlemad kolme tabamusega.

Üldine hinnang oli positiivne ja see annab julgust jätkata. Tore oleks, kui tuleks veel enam külade võistkondi, sest osaleda võib ju ka mitme külaga koos.

Tänan veelkord kõiki toetajaid ja osalejaid. Tuletan meelde, et Paluperas mängime me jalgpalli kuni lume tulekuni, ikka pühapäeviti. Uued mängijad on alati oodatud. Niisiis - jalgpall on võrratu...