30. septembril toimus koolis spordipäev. 3. oktoobril oli koolis luulekütkes, kus kõik lapsed pidid esitama luuletusi kõigest sellest, mis sügis meile toob.

Esialgselt lihtne ülesanne tekitas nii mõnegi õpilases esinemiskrambi. Õpetajad aga tõdesid, et õpilastele esinemisvõimaluse andmine on väga vajalik. Oli üllatajaid ja ka neid, kes ületasid iseennast.

4. oktoobril tähistasime terve kooliga ülemaailmset loomakaitsepäeva. Sellel päeval tõid nii suured kui ka väiksed kooli oma karvased mänguloomad. Lisaks sellele olid kõigil võimalus lahendada Helduri ja Alexanderi koostatud viktoriini. Sellel päeval oli koolis külas ka Läänemaa Jahindusklubi esimees Aarne Taal, kes rääkis loomade elust metsas. Tänutäheks huvitava jutu ja kaasa võetud trofeede näitamise, eest korjasid lapsed loomadele viimiseks 45 kg tammetõrusid.

Lisaks sellele oli võimalus annetada Haapsalu Väikeloomade Varjupaigale, kokku kogunes 20€.

Nagu traditsiooniks saanud tähistasime ka sel aastal ülemaailmset õpetajatepäeva, kus 9. klassi õpilased kehastusid õpetajateks. Õp. Ravil ja õp. Liisa olid peale kehalise kasvatuse tundi üsna väsinud, sest ülemeelikud "õpilased" võtsid oma rolli väga tõsiselt. Pärast lühendatud tunde toimus õpetajatele aktus. Täname 9. klassi meeldejääva päeva eest!

Lasped proovisid talveks uut kasukat. Pildil Mihlkel Türnpu

Lasped proovisid talveks uut kasukat. Pildil Mihlkel Türnpu