«See kampaania tõstis meie külastajate arvu viiendiku võrra, oli tore, et meiega tuldi tähistama,» sõnas Ivask. Lisaks hinnaalandusele korraldasime ka juubeliloosimise. Loosis osalesid 9. kuni 30. septembri vahemiku sees sooritatud ostude tšekid, mille väärtus oli vähemalt üheksa eurot ning millele ostja oli märkinud oma nime ja telefoninumbri. Kokku loositi välja 90 väiksemat kinkekotti kogu ühistu peale.

Juubeliloosi peaauhindadest, milleks olid Go Traveli 500-eurosed reisikinkekaardid, kaks rändasid Rannu valla elanikele, kes ostsid kaupa Rannu A ja O-st , võitjad olid Argo Salu ja Malle Timm. Üks peaauhind läks õnnelikule, kes sooritas ostu Otepää Konsumist - Aivo Piho. Väiksemaid auhindu võitsid Rannus 16 ostjat: Roland Pallon, Anu Pleskovski, Triin, Aire Mesi, Arvo Lillo, Anu Saarepera, Arvo Raudsepp, Andres Meos, Eda Madiste, Tõnis Keres, Andres Jaanson, Triin Tanin, Moonika Põldoja, Aili Mürk, Anneli Suits ja Arvo Aednik.

Samuti selgusid ka ETK Grupi «August on püsikliendikuu» auhinnasaajad. Peaauhinna, milleks oli 1000 euro eest ETK Grupi kinkekaarte, võitis Ott Tambets Nõost. Loosis osalemiseks pidid Säästukaartide omanikud augustikuu jooksul ETK Grupi kauplustest ostma kaupa vähemalt 120 euro eest. Kokku osales loosimises 72 631 klienti.

„Sellel aastal on ühistu poodidel pakkuda veel mitmeid sooduskampaaniaid ja detsembrikuus tutvustame meie klientidele uuenenud säästukaarti. Nii et nii mõndagi põnevat on ees", kinnitab Ivask.