Valmis toodang läheb müüki Tartu Lõunakeskuses asuvasse AS Hoolekandeteenused poodi. Samuti on meie tooteid võimalik osta erinevatel laatadel ja ka Koluveres kohapeal.

Meie kliendid on töötanud ja töötavad ka avatud tööturul töölepingu alusel - oma vallas surnuaia heakorratöödel ja ehitusfirmas OÜ Vexon Ehitus.

Paljud talupidajad ümbruskonnast pakuvad klientidele tööd just hooajatöödel - kartulipanemisel ja -võtmisel, küttepuude tegemisel, aiatöödel, ehitustöödel jne.

Uudseks tööks on juba teist kuud helkurite pakkimine firmale SOFTREFLEKTOR. Selle töö saamisel oleme tänulikud AS Hoolekandeteenused ettevõtluskonsultandile Anne Soodlale, kes SA "Hea Hoog" eestvedajana meid aitas.

Töö saamiseks oli vaja täpsust ja kiirust. Proovitöö täitsime edukalt ja nii meiega leping sõlmitigi.

SA "Hea Hoog" kaudu ongi meie klientidel võimalus leida lepingulist tööd.

Kuna meie hooldekodus on aiand, kus kasvatatakse aiasaadusi oma sööklale, saavad ka seal kliendid lepingu alusel töötada.

Käesoleval aastal on klientidel võimalus asendada haldustöötajaid haiguste ja puhkuste ajal ning saada selle eest töötasu.

Igapäevaselt osalevad paljud kliendid lihtsamates töötegevustes, mida ei tasustata - ümbruse korrashoid aastaringselt, toidu vedu osakondadesse, pesu viimine pesumajja ja puhta pesu toomine osakonda ning osakonnasisestel korrastustöödel.

On ju hooldekodu kliendile oma koduks ja selle korrashoiu eest on tore hoolitseda. Kõik tegevused toimuvad koos tegevusjuhendajatega ja heaks tasuks piisab tavaliselt kiitmisest ja patsutusest õlale. Eriti tublidele korraldatakse suvel ekskursioon.