Turniiri korraldaja Alar Peek loosis välja võistkonnad ning võistlused algasid. Üle kahe tunni kestnud tasavägised mängud võitis valge võistkond.

Mõnele väiksemale mängijale oli võistlussärk allapoole põlvi, aga see ei rikkunud mängulusti, kuigi mõnele sai ka kollane kaart antud.

Võistluse lõpus said kõigepealt autasustatud võitjad, seejärel maitsti sünnipäevakringlit, mida jagus ka tulihingelistele fännidele

* * *

25. septembril algusega kell 10.00 toimus teine turniiripäev maakonna naiste jalgpallis.

Lääne-Virumaa meistrikulla naiste jalgpallis viisid koju jälle Tamsalu naised. Meie neiud mängisid välja hõbemedalid.

Kokku liideti kevadise ja sügisvooru tulemused. Aitäh Annegrete Peek, Eva Maria Stina Peek, Sigrid Ait, Kätlin Laast, Kerle Nutonen, Katrin Pagar, Marina Luhaste, Marju Linda Peek, Karina Rootsist ja Aileen Saksamaalt.

Vinni-Pajusti ja Rakvere jäid vastavalt 3. ja 4. kohale.

* * *

25. septembril algusega kell 10.00 toimus küladevahelise jalgpalli finaalmäng. Sellel aastal toimus turniir uutmoodi, võitjaks osutus Kunda noorte võistkond. Tublilt mängisid nii Vennaskonna kui ka külade jalgpallurid.

* * *

Viimase jalgpallilahingu andsid maakonna koolinoored 28. septembril. u"97 ja u"99 vanuses. Võitjateks tulid mõlemas vanusegrupis Vinni- Pajusti noored.

Meie Vasta kooli mängijad jäid neljandateks mõlemas alagrupis. Vinni-Pajusti, Väike-Maarja ja Vasta kool osalesid kahe võistkonnaga, Sõmeru ja Põlula ühe võistkonnaga.