Jätkuvalt on probleeme suuremõõtmeliste jäätmetega. Palun ärge suruge vanu mööblitükke jms jõuga tavakonteinerisse ! Tavakonteinerisse võib panna selliseid jäätmeid, mida prügipress suudab kokku suruda. Asetage suuremõõtmelised jäätmed prügikonteinerite kõrvale, need võtab prügiauto eraldi peale. Ka ei või selliseid jäätmeid enam parki viia, kuna seal ei põletata enam prügi ! Kui tegemist on oksajäätmetega, siis viige need biolagunevate jäätmete kogumiskohta, seal on eraldi hunnik okstele, mis hiljem põletatakse.

Eraldi tahaks rõhutada metallijäätmete käitlemist. Kui Vasta küla kuuri saab tuua ohtlikke jäätmeid, siis sellised kodumasinate jäätmed, mis ei ole ohtlikud, aga sisaldavad palju metalli, saab tuua Viru-Nigula katlamaja taha. Selliste jäätmete alla kuuluvad vanad pesumasinad ja pliidid, aga ka mööblitükkide metallist osad, vanad ämbrid, metallist tarbeesemed jne.

Jätkuvalt saab tuua ohtlikke jäätmeid Vasta külas paiknevasse kuuri, see teenus on valla elanikele tasuta, küsige julgesti võtit vallamajast, aga kategooriliselt on keelatud visata jäätmeid kuuri ukse taha!