Räpina Spordikool mängib järgmises koosseisus: Reio Härm, Märt Konsap, Alvaro Krasnov, Kaarel Laar, Kristian Lillemäe, Sander Tensing, Karl Tereping, Vallo Vaherpuu, Henri Võsokovski, Elmo Kergand, Janar Mändsalu. Peatreener on Ants Järv ja treener Jaanus Meitus.

Mängitakse neljas alagrupis. Räpina Spordikool kuulub ühte alagruppi Torma, Tartu Ülikool III ja Parksepa KK ga. Esimesed mängud toimusid 9. oktoobril Tartus, kus Räpina Spordikooli vastasteks olid Tartu Ülikool III ja Torma SK. Esimene mäng tugeva Tormaga kujunes ühepoolseks ning meil tuli vastu võtta suur kaotus 46:102. Mängu iseloomustas meie poolt kramplikkus, kogemuste puudumine ning kehv visketabamus.

Teine mäng oli võistkonnaga Tartu Ülikool III. Selles mängus oli juba jõuvahekord võrdne. Kuigi jäime esimesel poolajal 16 punktilisse kaotusseisu, suutsid poisid ennast kokku võtta ja viigini jõuda. Teine poolaeg kujunes väga pingeliseks ja põnevaks, sest punktiheitluses ja vigade virvarris olid Räpina noored paremad ja võitsid mängu 77:73. Võidu tõi kindlam tegutsemine rünnakul, samuti visati lõpus vabaviskeid paremini ning lauapallid saadi kätte. Hooaja esmaseks eesmärgiks oligi võidumaitset tunda, aga kui võit käes, siis kasvab isu. Võidumängus parimad punktiviskajad olid Sander Tensing 20 p, Alvaro Krasnov 19 p, Reio Härm 16 p, Kaarel Laar 9 p.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et poisid arenevad märgatavalt ja iga mäng annab palju kogemusi juurde.