Oktoobrikuu keskpaigas toimus Nelijärvel juba neljas EELK koguduste juhatuste esimeeste konverents. Sõrvemaalt osales sellel konverentsi toimkonda kuuluv Tõnu Veldre, kes oli 7 kiriku-ja Salme omavalitsuse juhi poolt esitatud ka 2011 aasta esimehe aunimetuse kandidaadiks. Kahe kandidaadi hulgast osutus Tõnu valituks 34: 39 häälega. Lisaks aunimetusele ootab teda nüüd reis-palverännak Jeruusalemma.

Oktoobrikuu viimasel pühapäeval said soojaks kõetud Jämaja kiriku käärkambris kokku käsitööhuvilised naised, et jäädvustada Sõrvemaa vanad kudumimustrid ja tuua esiemade pärandit värskena ka tänasesse päeva. Käsitööd juhib Koidu Heinmaa. Järgmine käsitööring saab toimuma ülejärgmisel pühapäeval, 13.novembril kohe pärast jumalateenistust.

20.novembril kutsume aga kõiki huvilisi traditsiooniliselt hingedekuud tähistama kl 15.00 Lõmala sadamahoonesse. Ootame sinna külla ka muusikainimesi, räägime Sõrvemaast ja meist endist.

Advendiajaks oleme taas mõelnud kogupere üritustele- eeskätt jõulueelsetele tegevustele, mida pakkuda lastele. Kõik see saab toimuma igal pühapäeval kohe pärast jumalateenistust, alates I advendist.

Üleskutse kõigile! Kui on ilus sügisepäev, sul on aega ja head tahet- võta kaasa reha ja tule kiriku juurde. Valdavalt on puulehed maas ja ega talv enam kaugel ole. Iga kätepaar on teretulnud ja tänuväärt, et siinne kirikuümbrus korralikult riisutud saaks!

Õnnistussooviga!