Valimised toimusid üldkoosoleku käigus, kus valijateks olid 7-26 aastased valla noored ja lihthäälte enamusega salajasel hääletusel valiti noortevolikogu. Kokku oli üheksa kandidaati erinevatest Palupera valla piirkondadest, nendeks olid: Artur Lõhmus, Maria Voolaid, Krista Lokk, Merily Viks, Liis Lõhmus, Stever Liivamägi, Rauno Umborg, Andres Anton, Willi Pastak. Üksmeelselt, 21 häält 21st, valiti 9liikmeline noortevolikogu.

Hiljem toimusid ka esimehe ja aseesimehe valimised, samuti salajasel hääletusel, juba uue noortevolikogu ringis. Esimeheks sai Merily Viks Nõunist ja aseesimeheks Liis Lõhmus Miti külast.

Esimees kommenteeris ka noortevolikogu edasisi tegemisi: „Palupera Valla Noortevolikogu edasised plaanid oleks kindlasti noorte tegevusvõimaluste laiendamine, noorte aktiivsuse tõstmine ning nende kaasamine ja muidugi me elukeskkonna eest hoolitsemine ning selle paremaks muutumine. Esimesena peakski uurima läbi noorte silmade, mis on me vallas varem märkamatuks jäänud ning mida oleks vaja muuta."

Küsisime ka Merilylt, et milliseks hakkab kujunema valla volikogu ja noortevolikogu koostöö. „Mina isiklikult loodan, et valla volikoguga saab olema tihe koostöö. Siiski me oleme noored ja me alles õpime ning volikogu saaks meid aidata ja juhendada. Muidugi loodan, et volikogu kaasab meid ise ka ja palub meilt ka abi," sõnas Merily.

Jõudu ja jaksu Palupera valla noortevolikogule!