Rahvatantsutraditsioon on Sangaste vallas küll väga pikkade ja tugevate juurtega. Suures osas tänu sellele, et Tiina Kukk tegeleb tantsu õpetamisega ka Keeni koolis- nii on järelkasv tagatud.

Oli väga lõbus ja emotsionaalne õhtu - Tiina Kukk kinkis igale tantsijale nimelise sõle ja iseloomustust ette lugedes pidime arvama, kellest jutt käib. Ühistantse Karupoegade rahvamuusika saatel vihuti hiliste öötundideni. Sünnipäeva tähistamist toetas Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupp.

Kauaaegne rahvatantsija Piibe Vällo lausus juhendaja Tiina Kuke kohta aga järgmist: "Sünnipäev on küll tervel meie rühmal, aga meil poleks täna põhjust pidutseda, kui ei oleks meie kõige ilusamat, kõige targemat ja kõige andekamat tantsuõpetajat Tiinakest.

Ja meie jaoks on Tiinake suure algustähega Õpetaja. Kui üldse keegi on õpetajaks sündinud, siis on see tema. Ma võrdleksin teda vibuga ja ühe hea vibu oluline omadus on painduvus. Ja paindub ta hästi, sest ühtviisi hästi tuleb ta toime oma esimese klassi tantsijatega kui ka murdeeas teismelistega, aga ka meiesuguste „kõverate kõdaratega". Ja see nõuab head painduvust-olla iga tantsijaga samal kõrgusel ja lainepikkusel. Tiina on nagu vibu ja tema õpilased on nagu nooled, mille tema lendu laseb. Mõni nool lendab kaugemale ja mõni lähemale ja mõni käib päris kaugel ära ja maandub tagasi näiteks meie tantsurühmas. Sest üks on kindel-ükskõik kui kaugele need nooled lendavad, lendab tantsupisik koos nendega, see ei kao.

Tiinake, aitäh, et sa meil olemas oled ja aitäh, et sa oled just selline nagu sa oled!"